Wat gebeurt er in Veghel

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Veghel gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Veghel 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Veghel

Laatste uur

112 melding We moeten gewoon stoppen met Brabant.
112 melding   41 minuten geleden

“Inzittenden crossauto Leende verdacht van poging tot moord of doodslag”.

112 melding Grote ravage op A50 bij Veghel na gekantelde vrachtwagen.

Veghel – Maandagmorgen is er op de A50 tussen Veghel-Noord en Sint-Oedenroden een vrachtwagen gekanteld en dwars over de snelweg tot stilstand gekomen. De snelweg is hierdoor enige uren afgesloten voor het verkeer. Bij het ongeval is nog een andere vrachtwagen bij betrokken. Wat er precies gebeurt is, is op dit moment nog niet duidelijk.

112 melding Ponserello M. en Alisha S.
112 melding   42 minuten geleden

verdacht van poging tot moord bij autocrossdrama Leende ..

112 melding Denk eens even na..hoe weird sit bericht is...wat is daar gebeurd.....Inzittenden crossauto Leende verdacht van poging tot moord of doodslag -.

De twee mensen die gisteren met een crossauto op het publiek inreden na een cross in Leende, worden verdacht van poging tot moord of doodslag. De 21-jarige man uit Reuver en een 17-jarig meisje uit Katwijk zitten vast en worden woensdag voorgeleid.

112 melding Terecht! Inzittenden crossauto Leende verdacht van poging tot moord of doodslag #idioterie #crossauto .

De twee mensen die gisteren met een crossauto op het publiek inreden na een cross in Leende, worden verdacht van poging tot moord of doodslag. De 21-jarige man uit Reuver en een 17-jarig meisje uit Katwijk zitten vast en worden woensdag voorgeleid.

Vanmiddag

112 melding Slachtoffers Autocross Leende zijn alle vier Belgen, verdachten vast op verdenking van poging tot doodslag of moord.

LEENDE - De slachtoffers die allen naar het ziekenhuis moesten nadat een auto opzettelijk het publiek in reed bij Autocross Leende zijn allemaal Belgen. Het gaat om twee mannen, een vrouw en een jongen. De twee verdachten zitten nog vast.

112 melding Ambulance naar Veulenweide in Veghel
112 melding   1 uur en 41 minuten geleden

Op 16 september 2019 om 12:59 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Veulenweide te Veghel.

Expositie over meidagen '44 'feest van herkenning' | Bevrijding 75 jaar - BD.nl

Aandachtig buigt Albert de Wit zich over een maquette in de voormalige winkel van Van Herwaarden Interieurs. Het verbeeldt, op schaal, een groot deel van Veghel in de meidagen van 1944....

112 melding Ambulance naar Parkietendonk in Veghel
112 melding   2 uur en 18 minuten geleden

Op 16 september 2019 om 12:22 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Parkietendonk te Veghel.

112 melding De twee inzittenden van de auto die zondag na afloop van de Kempen Cross in het Brabantse Leende op het publiek inreed, worden verdacht van poging tot moord of doodslag..

Een 21-jarige man uit Reuver en een 17-jarige vrouw uit Veghel reden zondag bij een autocrosswedstrijd in het Brabantse Leende op het publiek in na een ruzie.

112 melding Ambulance naar Busstraat in Veghel
112 melding   2 uur en 30 minuten geleden

Op 16 september 2019 om 12:10 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Busstraat te Veghel.

112 melding Drama Leende: man (21) en meisje (17) verdacht van poging moord of doodslag.

De twee inzittenden van een ’racewagen’ die zondag in Leende inreed op mensen na afloop van de Kempencross, worden verdacht van poging tot moord of doodslag. Dat zei een woordvoerder van de politie maandag. De twee, een 21-jarige man uit Reuver en een 17-jarig meisje uit Veghel, zijn in verzekering gesteld en worden woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?