Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Leest

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Leest gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Leest 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Leest

Maandag 18 maart 2019

Nieuw bedrijf Savas Metal Tech
Nieuw bedrijf   Maandag 18 maart 2019 om 06:42

De onderneming Savas Metal Tech is gevestigd op Dongelaan 7 te Veghel en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Nieuw bedrijf Kanner Fysiotherapie
Nieuw bedrijf   Maandag 18 maart 2019 om 06:22

De onderneming Kanner Fysiotherapie is gevestigd op De Dollard 22 te Veghel en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?