Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Doorslag

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Doorslag gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Doorslag 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Doorslag

Maandag 10 december 2018

Bekendmaking Burgemeester en wethouders van gemeente Nieuwegein maken het volgende bekend:  Besluit over omgevingsvergunning IJsselsteinseweg 69 te Nieuwegein;

Burgemeester en wethouders van gemeente Nieuwegein maken het volgende bekend: Besluit over omgev...

Bekendmaking Burgemeester en wethouders van gemeente Nieuwegein maken het volgende bekend:  Besluit over omgevingsvergunning Leeuwerik 5 te Nieuwegein;

Burgemeester en wethouders van gemeente Nieuwegein maken het volgende bekend: Besluit over omgev...

Zondag 9 december 2018

Nieuw bedrijf Utrecht.coach
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 11:23

De onderneming Utrecht.coach is gevestigd op Houtduif 9 te Nieuwegein en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Nieuw bedrijf Lecluse E-Commerce
Nieuw bedrijf   Zondag 9 december 2018 om 07:34

De onderneming Lecluse E-Commerce is gevestigd op Goudvink 17 te Nieuwegein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 3 december 2018

Bekendmaking HDSR – Watervergunning voor het onttrekken en lozen van oppervlaktewater dat vrij komt bij het verbreden van een inundatiekanaal in gemeente Nieuwegein en het verondiepen van Plas Laagraven in gemeent

Watervergunning voor het onttrekken en lozen van oppervlaktewater dat vrij komt bij het verbreden...

Vrijdag 30 november 2018

Gezamenlijke politieacties
Politienieuws   Vrijdag 30 november 2018 om 11:49

IJsselstein/Nieuwegein - Tijdens een gezamenlijke actie van het politieteam De Copen, Lekpoort en de Landelijke Eenheid werd op donderdag 29 november gericht gecontroleerd op drugsoverlast. Ook werd extra toezicht gehouden in de wijken om woninginbraken te voorkomen....

Donderdag 29 november 2018

Woning Torenvalk 8 Nieuwegein
Binnenkijken bij   Donderdag 29 november 2018 om 07:34

Het adres van deze woning uit 1980 is Torenvalk 8 te Nieuwegein. Het pand heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 300.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Doorslag

Instellen

Feiten en statistieken Doorslag

Aantal inwoners Doorslag
5.900
Waarvan 65+
1.185 (20.1%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
1.375 (23.3%)
Meer weetjes en statistieken over Doorslag
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?