Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Herwen en Aerdt

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Herwen en Aerdt gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Herwen en Aerdt 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Herwen en Aerdt

Gisteren

112 melding Ambulance naar Burgemeester Daalderopstraat in Tolkamer
112 melding   Maandag 15 oktober 2018 om 16:02

Op 15 oktober 2018 om 16:02 is de ambulancedienst met gepaste spoed uitgereden naar Burgemeester Daalderopstraat te Tolkamer.

Nieuw bedrijf Roelofs Energieadvies en Engineering
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 15:44

De onderneming Roelofs Energieadvies en Engineering is gevestigd op Polderdijk 43 te HERWEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Nieuw bedrijf Autobedrijf Lobith
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 15:11

De onderneming Autobedrijf Lobith is gevestigd op Industrieweg 7 te Lobith en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Nieuw bedrijf Jannik Jacobs Timmer- & Interieurbouw
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 13:41

De onderneming Jannik Jacobs Timmer- & Interieurbouw is gevestigd op Heuvelakkersestraat 18 te AERDT en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Opnieuw laagterecord Rijn bij Lobith
Binnenlands nieuws   Maandag 15 oktober 2018 om 11:19

LOBITH - In de nacht van zaterdag op zondag zakte de waterstand bij Lobith in de Rijn onder de 6,82 meter en verbrak daarmee het laagterecord. Dat meldt de website Waterpeilen.nl. Het record stond pas...

Opnieuw laagterecord voor Rijn bij Lobith
Binnenlands nieuws   Maandag 15 oktober 2018 om 10:28

LOBITH - Het waterpeil in de Rijn heeft bij Lobith weer een laagterecord bereikt. Rijkswaterstaat meldde maandag dat een peil van 6,80 meter is gemeten. Het vorige record dateert van 5 oktober. Het wa...

Nieuw bedrijf TransWorldVertaalbureau
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 10:10

De onderneming TransWorldVertaalbureau is gevestigd op Rekkenveld 10 te Tolkamer en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Nieuw bedrijf SmartOld
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 09:15

De vennootschap onder firma SmartOld is gevestigd op Heuvelakkersestraat 37 te AERDT en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Herwen en Aerdt

Instellen

Feiten en statistieken Herwen en Aerdt

Aantal inwoners Herwen en Aerdt
8.495
Waarvan 65+
1.670 (19.7%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
1.040 (12.2%)
Meer weetjes en statistieken over Herwen en Aerdt
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?