Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Renesse

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Renesse gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Renesse 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Renesse

Donderdag 20 september 2018

PvdA: 'Gemeente moet meedenken over veiligere nachtbus Renesse'
Binnenlands nieuws   Donderdag 20 september 2018 om 19:42

RENESSE - Het is goed dat een lokale ondernemer zich inzet om stappers veilig thuis te krijgen. En wat jammer als een clubje gasten dat voor de rest verpest. De PvdA vraagt aan burgemeester en wethoud...

Coverbands spelen Led Zeppelin en Deep Purple in Renesse
Binnenlands nieuws   Donderdag 20 september 2018 om 18:54

RENESSE - De bands Steeler en Purple Strangers spelen zaterdag in het dorpshuis van Renesse dik drie uur lang alle bekende hits van Led Zeppelin en Deep Purple....

Zaterdag 15 september 2018

Nieuw bedrijf Zeeuwse Stijl
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 16:57

De vennootschap onder firma Zeeuwse Stijl is gevestigd op Lijsterweg 17 te Renesse en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Nieuw bedrijf 1nul9
Nieuw bedrijf   Zaterdag 15 september 2018 om 09:44

De onderneming 1nul9 is gevestigd op Hogezoom 109 te Renesse en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Renesse

Instellen

Feiten en statistieken Renesse

Aantal inwoners Renesse
1.525
Waarvan 65+
500 (32.8%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
165 (10.8%)
Meer weetjes en statistieken over Renesse
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?