Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Westakkers

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Westakkers gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Westakkers 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Westakkers

Maandag 11 februari 2019

Faillissement Elementech B.V.
Faillissement   Maandag 11 februari 2019 om 07:25

Op 7 februari 2019 is het faillissement uitgesproken van Elementech B.V.. Het insolventienummer is F.01/19/34. Elementech B.V. is gevestigd in Berlicum. Elementech B.V. is actief in de branche Informatie en communicatie.

Woensdag 23 januari 2019

Nieuw bedrijf Cantex Dakrenovatie B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 08:26

De besloten vennootschap Cantex Dakrenovatie B.V. is gevestigd op Milrooijseweg 47A te Berlicum en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Nieuw bedrijf Cantex Lucht- & Waterdicht Bouwen B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 08:26

De besloten vennootschap Cantex Lucht- & Waterdicht Bouwen B.V. is gevestigd op Milrooijseweg 47A te Berlicum en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Nieuw bedrijf Cantex Online B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 08:26

De besloten vennootschap Cantex Online B.V. is gevestigd op Milrooijseweg 47A te Berlicum en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Nieuw bedrijf Cantex Waterproofing B.V.
Nieuw bedrijf   Woensdag 23 januari 2019 om 08:26

De besloten vennootschap Cantex Waterproofing B.V. is gevestigd op Milrooijseweg 47A te Berlicum en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Westakkers

Instellen

Feiten en statistieken Westakkers

Aantal inwoners Westakkers
275
Waarvan 65+
50 (18.2%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
5 (1.8%)
Meer weetjes en statistieken over Westakkers
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?