Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Pingjum

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Pingjum gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Pingjum 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Pingjum

Donderdag 25 oktober 2018

Bekendmaking Verleende omgevingsvergunning regulier, Pingjum, Burenlaan 48 het vervangen van de bestaande erfscheiding met daarachter een schuurtje in strijd met het bestemmingsplan

Verleende omgevingsvergunning regulier, Pingjum, Burenlaan 48 het vervangen van de bestaande erfs...

Bekendmaking Verdaging beslissing aanvraag omgevingsvergunning, Pingjum, Burenlaan 48 het vervangen van de bestaande erfscheiding met daarachter een schuurtje

Verdaging beslissing aanvraag omgevingsvergunning, Pingjum, Burenlaan 48 het vervangen van de bes...

Zaterdag 29 september 2018

Woning Burenlaan 24 Pingjum
Binnenkijken bij   Zaterdag 29 september 2018 om 08:19

Het adres van deze woning uit 1920 is Burenlaan 24 te Pingjum. Het pand heeft een oppervlakte van 124m² en een perceeloppervlakte van 269m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 125.000.

Donderdag 20 september 2018

Woning Kerkpad 3 Pingjum
Binnenkijken bij   Donderdag 20 september 2018 om 05:12

Het adres van deze woning uit 1865 is Kerkpad 3 te Pingjum. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 266m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 245.000.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Pingjum

Instellen

Feiten en statistieken Pingjum

Aantal inwoners Pingjum
445
Waarvan 65+
75 (16.9%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
40 (9.0%)
Meer weetjes en statistieken over Pingjum
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?