Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Buitengebied Gilzerbaan Oost

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Buitengebied Gilzerbaan Oost gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Buitengebied Gilzerbaan Oost 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Buitengebied Gilzerbaan Oost

Maandag 4 maart 2019

Bekendmaking Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-00870 Gilzerbaan 98 te Tilburg, kappen van 2 bomen, 27 februari 2019

Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-00870 Gilzerbaan 98 te Ti...

Bekendmaking Ontwerpbeschikking voor realiseren  aanbouw voor horecagelegenheid en het kappen van een boom. Bredaseweg 546 te Tilburg verzonden 28 februari 2019.

Ontwerpbeschikking voor realiseren aanbouw voor horecagelegenheid en het kappen van een boom. Br...

Vrijdag 22 februari 2019

Bekendmaking Tilburg, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-00302 Bredaseweg 496 te Tilburg, kappen van 1 boom, verzonden 20 februari 2019.

Tilburg, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-00302 Bredaseweg 496 te T...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Buitengebied Gilzerbaan Oost

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?