Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Vogeltjesbuurt West

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Vogeltjesbuurt West gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Vogeltjesbuurt West 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Vogeltjesbuurt West

Maandag 18 maart 2019

Nieuw bedrijf R.C.B Bouw
Nieuw bedrijf   Maandag 18 maart 2019 om 06:24

De onderneming R.C.B Bouw is gevestigd op Pelikaanstraat 2 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nieuw bedrijf ROBE Klusbedrijf
Nieuw bedrijf   Maandag 18 maart 2019 om 05:20

De onderneming ROBE Klusbedrijf is gevestigd op Reigerstraat 42 te Tilburg en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 21 december 2018

112 melding Ambulance naar Arendlaan in Tilburg
112 melding   Vrijdag 21 december 2018 om 03:03

In de nacht van donderdag op vrijdag 21 december 2018 om 03:02 is de ambulancedienst uitgereden naar Arendlaan te Tilburg.

Bekendmaking Tilburg, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04540 Nachtegaalstraat 4 te Tilburg, plaatsen van een dakkapel, verzonden 18 december 2018.

Tilburg, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04540 Nachtegaalstraat 4 ...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Vogeltjesbuurt West

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?