Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Huibeven Oost

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Huibeven Oost gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Huibeven Oost 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Huibeven Oost

Woensdag 20 maart 2019

Woning Deursenstraat 5 Tilburg
Binnenkijken bij   Woensdag 20 maart 2019 om 12:15

Het adres van deze woning uit 1986 is Deursenstraat 5 te Tilburg. Het pand heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 365.000.

Maandag 18 maart 2019

Nieuw bedrijf De Kleine Ondernemers Coach
Nieuw bedrijf   Maandag 18 maart 2019 om 06:31

De onderneming De Kleine Ondernemers Coach is gevestigd op Denekampstraat 17 te Tilburg en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 25 februari 2019

112 melding Politie naar Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg vanwege letsel

Op 25 februari 2019 om 12:42 is de politie met grote spoed uitgereden naar Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg te Tilburg.

112 melding Politie naar Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg in Tilburg vanwege letsel

Op 25 februari 2019 om 12:42 is de politie met grote spoed uitgereden naar Burgemeester Baron van Voorst tot Voorstweg te Tilburg.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Huibeven Oost

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?