Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Schildersbuurt Zuid

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Schildersbuurt Zuid gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Schildersbuurt Zuid 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Schildersbuurt Zuid

Woensdag 20 maart 2019

Bekendmaking Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-01054 Pieter Breughelplein 6 te Tilburg, verbouwen van de woning, 11 maart 2019

Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-01054 Pieter Breughelplei...

Bekendmaking Tilburg, toegekend een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-02685 Korvelplein 184 te Tilburg, handelingen met gevolgen voor beschermde monumenten, verzonden 18 maart 2019

Tilburg, toegekend een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-02685 Korvelplein 184 te Tilburg, hande...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schildersbuurt Zuid

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?