Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Leeuwerik Oost

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Leeuwerik Oost gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Leeuwerik Oost 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Leeuwerik Oost

Woensdag 20 maart 2019

Bekendmaking Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-01095 Menterwoldestraat 11 te Tilburg, kappen van 1 boom, 6 maart 2019

Tilburg, ingekomen aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-01095 Menterwoldestraat 1...

Bekendmaking Tilburg, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-00853 Ledeackerstraat 45 te Tilburg, plaatsen van een dakkapel, verzonden 18 maart 2019.

Tilburg, toegekend aanvraag voor een omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2019-00853 Ledeackerstraat 45 ...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leeuwerik Oost

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?