Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Leeuwerik Zuid

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Leeuwerik Zuid gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Leeuwerik Zuid 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Leeuwerik Zuid

Maandag 18 maart 2019

Nieuw bedrijf FSV Fire
Nieuw bedrijf   Maandag 18 maart 2019 om 05:48

De onderneming FSV Fire is gevestigd op Milheezestraat 32 te Tilburg en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Nieuw bedrijf An De Zorg
Nieuw bedrijf   Maandag 18 maart 2019 om 05:36

De onderneming An De Zorg is gevestigd op Middenbeemsterstraat 55 te Tilburg en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Maandag 11 februari 2019

112 melding Ambulance naar Mantingestraat in Tilburg
112 melding   Maandag 11 februari 2019 om 01:38

In de nacht van zondag op maandag 11 februari 2019 om 01:38 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Mantingestraat te Tilburg.

112 melding Ambulance naar Mantingestraat in Tilburg
112 melding   Maandag 11 februari 2019 om 01:15

In de nacht van zondag op maandag 11 februari 2019 om 01:15 is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Mantingestraat te Tilburg.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Leeuwerik Zuid

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?