Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Spoorzone Noord

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Spoorzone Noord gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Spoorzone Noord 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Buurten in Spoorzone Noord

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Spoorzone Noord

Woensdag 6 februari 2019

Bekendmaking Tilburg, ingekomen aanvraag voor een evenementenvergunning Z-HZ_EVE-2019-00320 Wagenmakerij Spoorzone te Tilburg, 2019 0921-A-Modelspoor Tilburg, aangevraagd 24 januari 2019

Tilburg, ingekomen aanvraag voor een evenementenvergunning Z-HZ_EVE-2019-00320 Wagenmakerij Spoor...

Bekendmaking Tilburg, verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04573 Gasthuisring 71 te Tilburg, verbouwen van het pand, 31 januari 2019

Tilburg, verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning Z-HZ_WABO-2018-04573 Gasthuisring 7...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Spoorzone Noord

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?