Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Zuiderpark

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Zuiderpark gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Zuiderpark 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Zuiderpark

Zaterdag 4 november 2017

Woning Zuiderpark fase 3(Bouwnr. 161) Tilburg
Binnenkijken bij   Zaterdag 4 november 2017 om 04:25

Het adres van deze woning uit 2017 is Zuiderpark fase 3(Bouwnr. 161) te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 141m² en heeft 4 kamers kamers. De geschatte waarde van deze woning is € 270.000.

Woning Zuiderpark fase 3(Bouwnr. 162) Tilburg
Binnenkijken bij   Zaterdag 4 november 2017 om 04:25

Het adres van deze woning uit 2017 is Zuiderpark fase 3(Bouwnr. 162) te Tilburg. Het pand heeft een oppervlakte van 135m² en heeft 4 kamers kamers. De geschatte waarde van deze woning is € 270.000.

Meer woningen zaterdag 4 november 2017

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zuiderpark

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?