Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Bedrijventerrein

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Bedrijventerrein gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Bedrijventerrein 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Bedrijventerrein

Donderdag 19 juli 2018

Faillissement The Airport Connection B.V.
Faillissement   Donderdag 19 juli 2018 om 07:22

Op 17 juli 2018 is het faillissement uitgesproken van The Airport Connection B.V.. Het insolventienummer is F.13/18/238. The Airport Connection B.V. is gevestigd in Uithoorn. The Airport Connection B.V. is actief in de branche Vervoer en opslag.

Faillissement Drive Ugo Amsterdam B.V.
Faillissement   Donderdag 19 juli 2018 om 07:22

Op 17 juli 2018 is het faillissement uitgesproken van Drive Ugo Amsterdam B.V.. Het insolventienummer is F.13/18/239. Drive Ugo Amsterdam B.V. is gevestigd in Uithoorn. Drive Ugo Amsterdam B.V. is actief in de branche Vervoer en opslag.

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein

Instellen

Feiten en statistieken Bedrijventerrein

Aantal inwoners Bedrijventerrein
255
Waarvan 65+
35 (13.7%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
30 (11.8%)
Meer weetjes en statistieken over Bedrijventerrein
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?