Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Centrum

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Centrum gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Centrum 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Centrum

Maandag 15 oktober 2018

Nieuw bedrijf Remove Before Flight Holding B.V.
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 15:33

De besloten vennootschap Remove Before Flight Holding B.V. is gevestigd op Vaartweg 70 te Vlaardingen en is actief in de branche Financiële holdings.

Nieuw bedrijf Marco Drop Elektrotechniek - Domotica
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 13:57

De vennootschap onder firma Marco Drop Elektrotechniek - Domotica is gevestigd op Brederostraat 31 te Vlaardingen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Nieuw bedrijf Holtkamp Onderhoud
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 13:35

De onderneming Holtkamp Onderhoud is gevestigd op Burgemeester Pruissingel 116C te Vlaardingen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Nieuw bedrijf Djuriënne Lacroes
Nieuw bedrijf   Maandag 15 oktober 2018 om 13:13

De onderneming Djuriënne Lacroes is gevestigd op Groen van Prinstererstr 24 te Vlaardingen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

© 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?