Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Wat gebeurt er in Aalst

Ook zo benieuwd wat er allemaal in Aalst gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin? Is de bakker aan de overkant van mijn straat echt failliet? Vind het allemaal op OOZO.nl waar alle 112 meldingen, vergunningen, faillissementen en andere informatie over Aalst 24 uur per dag wordt bijgewerkt!

Laatste nieuws en gebeurtenissen in Aalst

Maandag 1 april 2019

OBS Den Boogerd in Aalst aan kop in e-wasterace
Binnenlands nieuws   Maandag 1 april 2019 om 15:00

AALST • Groep 7/8 van openbare basisschool Den Boogerd in Aalst heeft tot nu toe de meeste oude elektrische apparaten ingezameld van tien scholen in Rivierenland. Als dat zo blijft, mag de hele k...

Hamarithi-turnster Hannah districtskampioen
Binnenlands nieuws   Maandag 1 april 2019 om 13:30

AALST/AMSTERDAM • Hannah van Boggelen heeft op het districtskampioenschap voor de derde divisie de titel binnengesleept....

Woensdag 27 maart 2019

Bekendmaking Burgemeester en wethouders van Zaltbommel - Aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de steigercapaciteit aan de Zaaiwaard ongenummerd in Aalst. Zaaknummer: 0214117987.

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel - Aanvraag omgevingsvergunning voor het uitbreiden van ...

Bekendmaking Burgemeester en wethouders van Zaltbommel – Verleende omgevingsvergunning voor het renoveren van de woning en aanbouw aan de Hambloksestraat 11 in Aalst. Zaaknummer: 0214115830.

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel – Verleende omgevingsvergunning voor het renoveren van ...

Dinsdag 19 maart 2019

Gezond opvoeden, maar dan leuk
Binnenlands nieuws   Dinsdag 19 maart 2019 om 13:00

AALST • In Aalst start binnenkort het programma LEFF: een gratis programma voor kinderen die te zwaar zijn en hun ouders. Door het op een leuke manier aan te pakken en tips te delen wordt het mak...

Nieuws in omliggende gemeenten

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Aalst

Instellen

Feiten en statistieken Aalst

Aantal inwoners Aalst
1.580
Waarvan 65+
280 (17.7%)
Waarvan allochtoon (westers en niet westers)
85 (5.4%)
Meer weetjes en statistieken over Aalst
Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Winkels in de omgeving

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?