Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Burgwallen-Oude Zijde

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Burgwallen-Oude Zijde. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Burgwallen-Oude Zijde op onderwerp:

  Maandag 31 december 2018

  Twee verdachten aangehouden na mishandeling portier
  Politienieuws
  Maandag 31 december 2018 om 13:30

  Amsterdam - In de nacht van zondag 6 op maandag 7 mei 2018 werd op de Oudezijds Voorburgwal in het centrum van Amsterdam een beveiliger van een hotel zwaar mishandeld. De recherche onderzocht de mishandeling en hield zaterdag 22 december twee verdachten aan.

  Amsterdam » Burgwallen-Oude Zijde

  Dinsdag 7 augustus 2018

  DNA-match bij verdachte van twee verkrachtingen
  Politienieuws
  Dinsdag 7 augustus 2018 om 16:10

  Amsterdam - In het onderzoek naar twee verkrachtingen uit 2012 en 2014 blijkt sprake van een dna-match met een 30-jarige verdachte. De verdachte stond de afgelopen jaren internationaal gesignaleerd en werd medio juli van dit jaar aangehouden op een Franse luchthaven. Hij is inmiddels uitgeleverd en zit vast.

  Amsterdam » Burgwallen-Oude Zijde » BG-terrein e.o.

  Woensdag 20 december 2017

  Verdachte zware mishandeling aangehouden
  Politienieuws
  Woensdag 20 december 2017 om 08:30

  Amsterdam - De politie heeft dinsdag 19 december een 33-jarige man aangehouden in verband met een zware mishandeling. De man wordt ervan verdacht dat hij een 24-jarige vrouw in het gezicht heeft geslagen met een glas. Dit gebeurde in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 mei in een café aan de Zeedijk.

  Amsterdam » Burgwallen-Oude Zijde

  Vrijdag 10 november 2017

  Snelheidscontroles op ‘hot spot’ PH-kade
  Politienieuws
  Vrijdag 10 november 2017 om 15:34

  Amsterdam - De politie gaat de komende periode extra snelheidscontroles uitvoeren op de Prins Hendrikkade. Bij de laatste drie controles bleek dat het overtredingspercentage ruim boven de 15% lag. De Prins Hendrikkade is een zogenaamde ‘hot spot’ waar de afgelopen 3 jaar 17 zware letselongevallen plaatsvonden.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum
  Getuigen gezocht ernstig verkeersongeval Provincialeweg
  Politienieuws
  Vrijdag 10 november 2017 om 14:22

  Amsterdam - Op dinsdag 7 november heeft rond 19.20 uur op de Provinciale weg in Driemond een ernstig ongeval plaatsgevonden. De politie zoekt getuigen.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Dinsdag 7 november 2017

  Verdachten van oplichting aangehouden
  Politienieuws
  Dinsdag 7 november 2017 om 10:28

  Amsterdam - Rechercheurs van District Oost hebben de afgelopen maanden zes mannen en twee vrouwen aangehouden in verband met oplichting van ouderen. Na een babbeltruc, het bemachtigen van de bankpas en pincode, werden bankrekeningen geplunderd. De slachtoffers zijn voornamelijk senioren. De slachtoffers kregen eerst een telefoontje dat een pakje onderweg was en korte tijd later verscheen dan iemand aan de deur met een pakje met een waardeloze inhoud.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Woensdag 1 november 2017

  Zeven aanhoudingen in onderzoek naar Albanese criminele organisatie
  Politienieuws
  Woensdag 1 november 2017 om 14:27

  Amsterdam - De politie heeft dinsdag 31 oktober 2017 in een grootschalig onderzoek naar internationale drugshandel zeven personen aangehouden. Bij invallen in veertien panden in Amsterdam, Amstelveen, Zwanenburg, Velserbroek, Muiderberg en Rotterdam werden drie vuurwapens, een handgranaat, geld en een aanzienlijke hoeveelheid soft- en harddrugs aangetroffen.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Spuugmasker-pilot gestart in eenheid Amsterdam
  Politienieuws
  Vrijdag 27 oktober 2017 om 16:13

  Amsterdam - Jaarlijks worden in de eenheid Amsterdam ruim 35 incidenten geregistreerd van politieagenten die bespuugd zijn. Het werkelijke aantal van deze spuugincidenten ligt waarschijnlijk nog veel hoger. Agenten ervaren bespuugd worden als smerig en beledigend. Daarnaast vormt het ook een potentieel gevaar voor de gezondheid. Reden genoeg voor de Amsterdamse politie om dit jaar een pilot te starten met het gebruik van spuugmaskers.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Woensdag 11 oktober 2017

  AAN ALLE REDACTIES
  Politienieuws
  Woensdag 11 oktober 2017 om 18:15

  Amsterdam - Vanmiddag vond in Roosteren (Limburg) een politie-inzet plaats waarbij een verdachte door een speciale eenheid van de politie is neergeschoten. Deze verdachte is aan zijn verwondingen overleden.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum » Jordaan

  Dinsdag 3 oktober 2017

  Waarschuwingsschot terecht gegeven
  Politienieuws
  Dinsdag 3 oktober 2017 om 11:16

  Amsterdam - Uit onderzoek is gebleken dat het waarschuwingsschot dat gistermiddag op het Stationsplein is gegeven voorafgaand aan de aanhouding van twee mannen terecht was. Het Openbaar Ministerie heeft deze beoordeling gedaan. De twee mannen zitten nog vast voor een bedreiging, die in de metro op weg naar het CS, was geuit.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum » Burgwallen-Nieuwe Zijde

  Zaterdag 30 september 2017

  Aangever en vierde verdachte gezocht
  Politienieuws
  Zaterdag 30 september 2017 om 17:51

  Amsterdam Zuidoost - De politie is op zoek naar een man die gisteravond net buiten het metrostation Bullewijk is beroofd of mogelijk is beroofd door vier jongens. Drie van de vier verdachten zijn aangehouden, echter het slachtoffer heeft zich nog niet gemeld.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Donderdag 21 september 2017

  Voortvluchtige Italiaan in Amsterdam aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 21 september 2017 om 08:23

  Amsterdam - Een speciaal rechercheteam heeft op het Waterlooplein in Amsterdam op 7 september 2017 een voortvluchtige Italiaan aangehouden. De Italiaanse autoriteiten zochten de 33-jarige verdachte in verband met het lidmaatschap van de ‘ndrangheta, een criminele organisatie en ook voor de handel in verdovende middelen.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum » Nieuwmarkt/Lastage

  Donderdag 14 september 2017

  Maserati buitgemaakt bij woningoverval
  Politienieuws
  Donderdag 14 september 2017 om 15:31

  Amsterdam - Amsterdam – Op donderdagochtend 14 september 2017 is een man gewond geraakt bij een woningoverval in Amsterdam-Zuid. De overvallers hebben een Maserati gestolen. De politie is op zoek naar getuigen.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Woensdag 6 september 2017

  Babbeltruc met bos bloemen
  Politienieuws
  Woensdag 6 september 2017 om 09:31

  Amsterdam - De recherche heeft in het onderzoek naar oplichters aan de deur drie aanhoudingen verricht. Twee mannen werden afgelopen zondag in Almere aangehouden en een vrouw die al eerder was opgepakt werd gisteren opnieuw gearresteerd. Zij worden verdacht betrokken te zijn bij enkele tientallen oplichtingen die, in Amsterdam en de omliggende plaatsen, aan de deur plaatsvonden. De oplichtingen hebben voornamelijk voor de maand juli plaatsgevonden.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Vrijdag 1 september 2017

  Twee jongens aangehouden na reeks overvallen
  Politienieuws
  Vrijdag 1 september 2017 om 14:01

  Amsterdam - Vrijdag 1 september 2017 zijn twee mannen voorgeleid bij een rechter-commissaris in verband met een reeks gewapende overvallen in Amsterdam-West. De overvallen vonden vooral de laatste maanden plaats. De verdachten, beiden 15 jaar oud, werden afgelopen woensdag door rechercheurs aangehouden. Het rechercheonderzoek is nog in volle gang omdat men precies wil weten of de mannen ook nog bij andere zaken betrokken zijn.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Donderdag 31 augustus 2017

  Fietser ernstig gewond na aanrijding, getuigen gezocht
  Politienieuws
  Donderdag 31 augustus 2017 om 21:01

  Amsterdam - Op donderdagavond 31 augustus 2017 omstreeks kwart over zes is er op de Amstel, nabij de Halve Maansteeg, een fietser (vrouw) ernstig gewond geraakt na te zijn aangereden door een andere fietser (man). Als gevolg van de botsing kwamen beiden ten val echter de man is na een korte stop weggefietst in de richting van de Munt / Rokin. De ernstig gewonde fietser is met een ambulance en onder motorbegeleiding van de politie met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. De politie maakt zich grote zorgen over de gezondheidstoestand van de gewonde fietser. De afdeling Ernstige Verkeersongevallen doet nader onderzoek en neemt de zaak hoog op. De fietser die doorreed is een blanke man, gezeten op een fiets met voorop een zwarte plastic krat. De onderzoekers doen een beroep op de doorrijder om zich te melden. Daarnaast is het team op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de feitelijke aanrijding op de Amstel. Het onderzoeksteam is telefonisch te bereiken via 0900-8844. Wilt u de informatie digitaal met de politie delen maak dan gebruik van onderstaande link.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum
  Drie mannen aangehouden voor homo-gerelateerd geweld
  Politienieuws
  Donderdag 31 augustus 2017 om 13:17

  Amsterdam - Twee mannen van 23 en 27 jaar uit Amsterdam en één man van 25 jaar uit Den Haag zijn aangehouden op verdenking van poging moord of poging doodslag. De drie mannen zouden op zondagochtend 18 juni 2017 twee homoseksuele mannen van 23 en 37 jaar hebben geschopt en geslagen. Een vierde verdachte wordt naar verwachting snel aangehouden.

  Amsterdam » Stadsdeel Centrum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Burgwallen-Oude Zijde

  Instellen

  Buurten in Burgwallen-Oude Zijde

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?