Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over De Weteringschans

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over De Weteringschans. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over De Weteringschans op onderwerp:

  Zondag 11 maart 2018

  11 aanhoudingen bij demonstratie
  Politienieuws
  Zondag 11 maart 2018 om 16:07

  Amsterdam - De politie heeft vanmiddag 11 personen aangehouden tijdens en na een demonstratie in het centrum. De demonstratie is relatief rustig verlopen. Er raakte niemand gewond.

  Amsterdam » De Weteringschans

  Vrijdag 17 november 2017

  Man ernstig mishandeld Kleine-Gartmanplantsoen
  Politienieuws
  Vrijdag 17 november 2017 om 09:56

  Amsterdam - De politie stelt een onderzoek in naar mishandelingen die vrijdagochtend 17 november 2017 heeft plaatsgevonden op het Kleine-Gartmanplantsoen. Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad anoniem 0800-7000. Het is mogelijk om beeldmateriaal aan de politie ter beschikking te stellen via het tipformulier.

  Amsterdam » De Weteringschans

  Woensdag 8 november 2017

  Aanhoudingen in witwasonderzoek
  Politienieuws
  Woensdag 8 november 2017 om 16:42

  Amsterdam - De politie heeft zaterdag 4 november drie personen aangehouden op verdenking van witwassen en een persoon voor drugsbezit in zijn woning. Maandag 6 november is een vijfde verdachte aangehouden op verdenking van witwassen. In totaal heeft de politie meer dan vijf ton aan contant geld in beslag genomen.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Oost (E, G, K)

  Woensdag 25 oktober 2017

  Jongen in kruis gestoken
  Politienieuws
  Woensdag 25 oktober 2017 om 13:49

  Amsterdam - Op zaterdagmiddag 21 oktober werd een gewonde 15-jarige jongen door omstanders op het fietspad Ganzenhoefpad aangetroffen. Dit pad ligt parallel aan de Dolingadreef. De jongen blijkt slachtoffer van een steekincident. De recherche is nog op zoek naar getuigen.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Centrum (D, F, H)

  Vrijdag 11 augustus 2017

  Getuigenoproep overval Bijlmerplein
  Politienieuws
  Vrijdag 11 augustus 2017 om 15:18

  Amsterdam Zuidoost - De politie zoekt getuigen van de overval van een winkel op het Bijlmerplein op donderdag 10 augustus 2017 rond 20.15 uur. De politie hield kort na de overval een persoon aan, waarvan na onderzoek bleek dat deze niet betrokken was geweest bij de overval. Deze man is daarop in vrijheid gesteld.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Centrum (D, F, H)

  Dinsdag 8 augustus 2017

  Wie filmde de overval op het Bijlmerplein
  Politienieuws
  Dinsdag 8 augustus 2017 om 14:44

  Amsterdam - De recherche is op zoek naar getuigen van een overval op een winkel aan het Bijlmerplein die afgelopen zondag 6 augustus 2017 plaatsvond. Drie mannen drongen, kort voor 16.00 uur, een winkel binnen waar onder andere gsm’s verkocht worden. De medewerkers schrokken behoorlijk toen de gemaskerde mannen binnenstormden. De overvallers maakten, onder bedreiging van wapens, vele smartphones buit en stopten deze in tassen. Zij verlieten de winkel en voor de deur van de winkel stonden twee vluchtscooters klaar.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Centrum (D, F, H)

  Woensdag 2 augustus 2017

  Getuigen steekincident Egoli gezocht
  Politienieuws
  Woensdag 2 augustus 2017 om 13:49

  Amsterdam - In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 augustus heeft er een steekincident plaatsgevonden op de Egoli in Amsterdam-Zuidoost. Twee personen zijn hierbij gewond geraakt. De verdachte is gevlucht en wordt gezocht. Ook is de politie op zoek naar getuigen van het incident.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Oost (E, G, K)

  Vrijdag 7 juli 2017

  Speekseltest en gestolen bromfiets bij controle Zuidoost
  Politienieuws
  Vrijdag 7 juli 2017 om 09:44

  Amsterdam Zuidoost - Bij een gerichte brom/snorfietscontrole constateerde de politie dat van de 160 gecontroleerde tweewielers 47 niet aan de gestelde eisen voldeed. Twee personen zijn aangehouden omdat zij op een gestolen bromfiets zaten. Een 20-jarige Amsterdammer onderging een speekseltest en een bloedproef omdat het rijden onder invloed van drugs waarschijnlijk was.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Oost (E, G, K)

  Dinsdag 4 juli 2017

  Man gewond bij schietincident in Zuidoost
  Politienieuws
  Dinsdag 4 juli 2017 om 13:12

  Amsterdam - Bij een schietincident aan het Geerdinkhof in Amsterdam Zuidoost is dinsdagochtend 4 juli 2017 een 34-jarige man ernstig gewond geraakt. In Weesp is een uur na het incident op basis van een signalement een man aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het schietincident.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Oost (E, G, K)

  Donderdag 29 juni 2017

  Update: Geweldsincident Koornhorst verdachte aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 29 juni 2017 om 14:06

  Amsterdam - Een arrestatieteam heeft donderdagmiddag 29 juni 2017 een verdachte aangehouden in verband met het geweldsincident eerder vandaag aan de Koornhorst. Het gaat om een 37-jarige Amsterdammer.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Oost (E, G, K)
  Vrouw gewond na geweldsincident
  Politienieuws
  Donderdag 29 juni 2017 om 09:49

  Amsterdam - Donderdagochtend 29 juni 2017 raakte rond half negen een vrouw gewond aan de Koornhorst in Amsterdam Zuidoost.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost » Bijlmer-Oost (E, G, K)

  Woensdag 14 juni 2017

  Overvallers op de uitkijk: recherche zoekt getuigen
  Politienieuws
  Woensdag 14 juni 2017 om 13:21

  Amsterdam - In het onderzoek naar een gewapende overval die op woensdag 24 mei heeft plaatsgevonden aan de Karspeldreef, is de recherche op zoek naar een aantal specifieke getuigen die de overvallers mogelijk op de uitkijk hebben zien staan.

  Amsterdam » Stadsdeel Zuidoost

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Weteringschans

  Instellen

  Buurten in De Weteringschans

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?