Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Holendrecht/Reigersbos

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Holendrecht/Reigersbos. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Holendrecht/Reigersbos op onderwerp:

  Vrijdag 11 januari 2019

  AT-er vermomd als postbesteller pakt overvaller
  Politienieuws
  Vrijdag 11 januari 2019 om 13:19

  Amsterdam Zuidoost - Donderdagmiddag 10 januari rond tien over drie zijn op het Nieuwersluishof, twee jongens aangehouden in verband met de beroving van een postbesteller. De postbesteller in kwestie was een AT-er die de rol van de originele postbesteller had overgenomen. De verdachten zijn 16 en 18 jaar oud en zijn al goede bekenden van politie en justitie. Zij worden vandaag voorgeleid voor een rechter-commissaris.

  Amsterdam » Holendrecht/Reigersbos » Holendrecht West

  Vrijdag 12 oktober 2018

  DNA-match leidt rechercheurs naar verdachte van woningoverval
  Politienieuws
  Vrijdag 12 oktober 2018 om 13:55

  Amsterdam - De politie heeft op maandag 8 oktober een 25-jarige verdachte aangehouden in Rotterdam. De man werd gezocht in verband met een woningoverval uit 2014 aan de Spakenburgstraat in Amsterdam. Op basis van een DNA-match kwam de Amsterdamse recherche de man op het spoor. Nadat de verblijfsplaats van de man was achterhaald, wist het Team Parate Eenheid van Rotterdam hem afgelopen maandag aan te houden.

  Amsterdam » Holendrecht/Reigersbos » Reigersbos Zuid

  Woensdag 3 oktober 2018

  Verdachte aangehouden in onderzoek dood Mohamed Bouchikhi
  Politienieuws
  Woensdag 3 oktober 2018 om 12:05

  Amsterdam - Rechercheurs hebben op woensdag 3 oktober een 25-jarige verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van de 17-jarige Mohamed Bouchikhi uit Amsterdam. Mohamed werd op 26 januari van dit jaar onder vuur genomen in een buurthuis op Wittenburg en overleed aan zijn verwondingen. De recherche vermoedt dat de verdachte één van de schutters is.

  Amsterdam » Holendrecht/Reigersbos » Holendrecht West

  Vrijdag 31 augustus 2018

  Slachtoffer straatroof Tongerenstraat
  Politienieuws
  Vrijdag 31 augustus 2018 om 08:27

  Amsterdam Zuidoost - Een 24-jarige vrouw was vannacht rond 01.30 uur slachtoffer van een straatroof. Zij is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis nadat zij was gestoken. Van de dader, die er met haar tas vandoor ging, ontbreekt ieder spoor. De politie zoekt getuigen.

  Amsterdam » Holendrecht/Reigersbos » Reigersbos Midden

  Donderdag 19 april 2018

  Getuigenoproep Nigtevechthof
  Politienieuws
  Donderdag 19 april 2018 om 11:50

  Amsterdam - De politie is naar aanleiding van een schietincident op het Nigtevechthof op zondag 15 april 2018 op zoek naar getuigen en/of beeldmateriaal. Bij het schietincident raakte niemand gewond.

  Amsterdam » Holendrecht/Reigersbos » Holendrecht West
  Dashcambeelden gevraagd Maarsenhof
  Politienieuws
  Vrijdag 19 januari 2018 om 15:40

  Amsterdam Zuidoost - De politie is op zoek naar dashcambeelden die mogelijk zijn gemaakt in de omgeving van het Maarsenhof op donderdag 18 januari 2018. Beelden en andere informatie kan men met de politie delen via het tipformulier.

  Amsterdam » Holendrecht/Reigersbos » Holendrecht West

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holendrecht/Reigersbos

  Instellen

  Buurten in Holendrecht/Reigersbos

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?