Nieuws over Schinkelbuurt Zuid

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Schinkelbuurt Zuid. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter

Vrijdag 29 mei 2020

Aanhouding bij opname videoclip ‘drill rap’
Politienieuws
Vrijdag 29 mei 2020 om 13:48

Amsterdam - Donderdagavond 28 mei 2020 hebben agenten in de omgeving van de Karperstraat een 17-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van overtreding van de Wet Wapens en Munitie. De man had een vuurwapen bij zich. Samen met zeven anderen zou hij bezig zijn geweest met het opnemen van een ‘drill rap’-videoclip.

Amsterdam > Schinkelbuurt > Schinkelbuurt Zuid

Vrijdag 14 september 2018

Geweldsincident in woning Vlietstraat
Politienieuws
Vrijdag 14 september 2018 om 09:14

Amsterdam - Op donderdag 13 september heeft kort voor middernacht in een woning aan de Vlietstraat een geweldincident plaatsgevonden. Het 45-jarige slachtoffer is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie hield kort na het incident twee verdachten in de leeftijd van 39 en 48 aan. De politie zoekt nog twee of drie personen die zijn weggerend. Was u getuige, of heeft u informatie of beeldmateriaal, neem dan contact op met de politie.

Amsterdam > Schinkelbuurt > Schinkelbuurt Zuid

Dinsdag 6 maart 2018

Politie zoekt getuigen vernieling restaurant Amstelveenseweg
Politienieuws
Dinsdag 6 maart 2018 om 16:58

Amsterdam - In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 maart wordt de ruit van een restaurant aan de Amstelveenseweg in Amsterdam vernield. Het rechercheteam is op zoek naar getuigen.Rond 02:00 uur loopt een man vanuit de Vaartstraat naar het restaurant. Daar aangekomen gooit deze persoon iets tegen het raam en rent vervolgens weer weg in de richting waar hij vandaan komt. Dit blijkt uit onderzoek van de recherche.

Amsterdam > Schinkelbuurt > Schinkelbuurt Zuid

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schinkelbuurt Zuid

Instellen

Buurten in Schinkelbuurt

Meer nieuws in Schinkelbuurt Zuid

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement