Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Transvaalbuurt

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Transvaalbuurt. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Transvaalbuurt op onderwerp:

  Donderdag 3 januari 2019

  Verdachte schietincident Krugerplein aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 3 januari 2019 om 09:47

  Amsterdam - De politie heeft in de nacht van 24 op 25 december een 28-jarige man aangehouden als verdachte in het onderzoek naar een schietincident aan het Krugerplein op 12 november 2018. Bij het schietincident raakte een man zwaargewond.

  Amsterdam » Transvaalbuurt

  Dinsdag 13 november 2018

  Getuigenoproep: Man gewond bij schietincident Krugerplein
  Politienieuws
  Dinsdag 13 november 2018 om 16:27

  Amsterdam - Maandagavond 12 november heeft rond 20.30 uur een schietincident plaatsgevonden op het Krugerplein in Amsterdam-Oost. Daarbij is – naar later bleek - een 45-jarige man uit Amsterdam gewond geraakt. Hij wordt behandeld in het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen.

  Amsterdam » Transvaalbuurt

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Transvaalbuurt

  Instellen

  Buurten in Transvaalbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?