Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Hommelstraat

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Hommelstraat. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Hommelstraat op onderwerp:

  Zaterdag 9 december 2017

  Na steekincident twee verdachten aangehouden
  Politienieuws
  Zaterdag 9 december 2017 om 08:47

  Arnhem - In de nacht van vrijdag op zaterdag vond rond 03.55 uur in een horecagelegenheid aan de Varkensstraat een steekincident plaats. Daarbij raakte een 32-jarige Arnhemmer gewond. De gewaarschuwde politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en hield na een snelle zoekactie in de omgeving twee verdachten aan.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Zaterdag 11 februari 2017

  Man mishandeld en beroofd van hennep
  Politienieuws
  Zaterdag 11 februari 2017 om 12:25

  Arnhem - Een 51-jarige man is vrijdagavond 10 februari in zijn woning aan de Patersstraat in Arnhem mishandeld door vier onbekende mannen. De mannen hadden het gemunt op zijn hennepkwekerij, en zijn er met een flink deel van de oogstrijpe planten vandoor gegaan. Het slachtoffer is na behandeling in het ziekenhuis aangehouden door de politie in verband met de hennepteelt in zijn woning.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Maandag 5 december 2016

  Man met geweld beroofd
  Politienieuws
  Maandag 5 december 2016 om 16:18

  Arnhem - Een 19-jarige Arnhemmer is zaterdagochtend vroeg met geweld beroofd van zijn telefoon. Dat gebeurde tussen 06.30 en 07.00 uur op de Ir. J. P. van Muijlwijkstraat in Arnhem. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Zondag 16 oktober 2016

  Aanhouding na poging straatroof
  Politienieuws
  Zondag 16 oktober 2016 om 12:22

  Arnhem - Dankzij doortastend optreden van het slachtoffer en omstanders van een poging straatroof heeft de politie zaterdag 15 oktober een 44-jarige man uit Arnhem kunnen aanhouden.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Vrijdag 8 juli 2016

  Man betrapt bij diefstal benzine
  Politienieuws
  Vrijdag 8 juli 2016 om 11:47

  Arnhem - Op de Bloemstraat in het Arnhemse Spijkerkwartier heeft de politie in de vroege ochtend van vrijdag een 46-jarige man zonder vast adres opgepakt. De man werd op heterdaad betrapt bij de diefstal van benzine uit een geparkeerde auto.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Donderdag 31 december 2015

  Rijbewijs ingevorderd
  Politienieuws
  Donderdag 31 december 2015 om 11:55

  Arnhem - Een 32-jarige automobilist uit Arnhem raakte op de laatste dag van het jaar zijn rijbewijs kwijt, omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Donderdag 18 september 2014

  Politie onderzoekt brand in tattoo shop
  Politienieuws
  Donderdag 18 september 2014 om 11:02

  Arnhem - De politie onderzoekt een brand in een tattoo shop aan de Hommelstraat in Arnhem. De brand vond in de vroege ochtend van woensdag 17 september plaats. In verband met het onderzoek is de politie op zoek naar getuigen.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Donderdag 21 augustus 2014

  Velpenaar vast voor hennepteelt in Arnhemse woning
  Politienieuws
  Donderdag 21 augustus 2014 om 10:03

  Arnhem - In een huis aan de Spoorwegstraat in de Arnhemse wijk Klarendal heeft de politie woensdag een hennepkwekerij ontdekt. In de kwekerij stonden 150 planten. Een 46-jarige man uit Velp zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de hennepteelt.

  Arnhem » Spijkerkwartier » Hommelstraat

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hommelstraat

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?