Bedrijven in Hommelstraat

Wil je weten welke bedrijven er in Hommelstraat zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Hommelstraat.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Geo-Help Bouw B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Geo-Help Bouw B.V. is gevestigd op Steenstraat 47B te Arnhem en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Jck design
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Jck design is gevestigd op Steenstraat 93-3 te Arnhem en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Bouw026 B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Bouw026 B.V. is gevestigd op Steenstraat 47B te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Zipline B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Zipline B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

DvD Sales Consultancy
Opgericht in April 2023

De onderneming DvD Sales Consultancy is gevestigd op Hommelstraat 62 te Arnhem en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

NEXAGEN B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap NEXAGEN B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MB advise
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MB advise is gevestigd op Kwekerijstraat 3 te Arnhem en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Slaski Legal
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Slaski Legal is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

The Core Intermediary Services B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap The Core Intermediary Services B.V. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Vrijdag 21 april 2023

Jack's construction company
Opgericht in April 2023

De onderneming Jack's construction company is gevestigd op Spoorwegstraat 41 te Arnhem en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Nikki van Toor
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Nikki van Toor is gevestigd op Apeldoornsestraat 4 te Arnhem en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Vereniging Azadi
Opgericht in April 2023

De vereniging Vereniging Azadi is gevestigd op Tuinstraat 168 te Arnhem en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Anna-Lisa Erdmann
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Anna-Lisa Erdmann is gevestigd op Ir J P van Muijlwijkstr 320 te Arnhem en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Julia Bouwmeester
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Julia Bouwmeester is gevestigd op Velperplein 12-14 te Arnhem en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Co?peratie Bikeracks U.A.
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Co?peratie Bikeracks U.A. is gevestigd op Velperplein 23 te Arnhem en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Meer nieuws in Hommelstraat

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent