Nieuws over Breda Oost

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Breda Oost. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Breda Oost op onderwerp:

  Vrijdag 25 januari 2019

  Vijf bekeuringen voor geen voorrang geven voetgangers in Heusdenhout
  Politienieuws
  Vrijdag 25 januari 2019 om 13:32

  Breda - De wijkagent van Heusdenhout, Jelle Vingerhoets, heeft naar aanleiding van klachten van buurtbewoners, samen met twee collega’s in opleiding, donderdag- en vrijdagochtend tussen 08.00 en 09.00 uur op de Heerbaan in burger een verkeerscontrole gehouden. Deze was vooral gericht op automobilisten die geen voorrang verlenen bij zebrapaden.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Donderdag 24 januari 2019

  Drugs, wapens en geld gevonden
  Politienieuws
  Donderdag 24 januari 2019 om 16:21

  Breda/ Sprundel/ Etten-Leur - Agenten van de Landelijke Eenheid hebben woensdagmiddag 23 januari rond 16.00 uur een 29-jarige man uit Sprundel aangehouden op industrieterrein Vosdonk (Breda). De man reed rond in een auto vol verpakking voor vermoedelijk drugs. Op de verpakking werden drugsresten aangetroffen.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Woensdag 16 januari 2019

  Fietsendieven sleuren benadeelde mee op motorkap auto
  Politienieuws
  Woensdag 16 januari 2019 om 15:46

  Breda - Een bewoner aan de Ginnekenweg is afgelopen nacht omstreeks 03.30 uur gewond geraakt nadat hij met zijn vrouw twee fietsendieven had betrapt en hun auto, een lichtgrijze stationwagen, wilde tegenhouden. Zij wisten de diefstal van hun fietsen te voorkomen maar hij werd wel circa 20 meter op de motorkap meegesleurd. Het slachtoffer sloeg de voorruit in. De politie roept mensen die meer informatie hebben over de dieven en / of hun auto om contact op te nemen.

  Breda » Breda Oost » Zandberg

  Zaterdag 5 januari 2019

  Man probeert met omkoping onder boete uit te komen
  Politienieuws
  Zaterdag 5 januari 2019 om 09:47

  Breda - Een 28-jarige man uit Breda is afgelopen nacht aangehouden nadat hij probeerde onder een bekeuring uit te komen voor een snelheidsovertreding. Hij bood de agent een geldbedrag als deze het bij een waarschuwing zou laten.

  Breda » Breda Oost » Sportpark

  Woensdag 12 december 2018

  Vijf arrestaties na mishandeling beveiliger
  Politienieuws
  Woensdag 12 december 2018 om 14:25

  Breda - Verwondingen aan een hand en knie, pijn aan het hoofd, een kapotte broek en een vernielde fiets. Dat is het resultaat van openlijk geweld dinsdagavond gericht tegen een beveiliger op de Bavelseparklaan. De politie arresteerde naar aanleiding van het incident vijf vrouwen in de leeftijd van 22, 26, 36, 41 en 50 jaar uit Breda

  Breda » Breda Oost » Hoogeind

  Dinsdag 27 november 2018

  Chemicaliën voor productie van drugs in beslag genomen
  Politienieuws
  Dinsdag 27 november 2018 om 16:05

  Breda - De recherche heeft dinsdag 27 november zo’n 2000 liter grondstoffen voor amfetamine gevonden in een loods aan de Korte Raamstraat. In het zelfde onderzoek vonden agenten op 12 november al 5000 liter grondstoffen voor de productie van heroïne.

  Breda » Breda Oost » Sportpark

  Vrijdag 9 november 2018

  Mannen mishandelen winkelpersoneel en klant tijdens diefstal
  Politienieuws
  Vrijdag 9 november 2018 om 08:37

  Breda - Bij een supermarkt aan de Bisschopshoeve werd donderdagavond 8 november door een 24-jarige man uit Oosterhout en een 54-jarige man uit Breda blikken bier gestolen. Hierbij mishandelden zij een personeelslid en een klant. De politie hield de verdachten even later aan.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Dinsdag 6 november 2018

  Uitpraatprocedure nodig bij aanhouding
  Politienieuws
  Dinsdag 6 november 2018 om 09:21

  Breda - Agenten hebben maandagavond 5 november een 22-jarige man op de Kangoeroestraat aangehouden voor bedreiging. Omdat hij mogelijk een vuurwapen bij zich had werd er gebruik gemaakt van de zogenaamde BTGV (Benaderings Techniek Gevaarlijke Verdachte). De man bleek drugs en een mes op zak te hebben.

  Breda » Breda Oost » Brabantpark

  Dinsdag 30 oktober 2018

  Politie zoekt automobiliste
  Politienieuws
  Dinsdag 30 oktober 2018 om 11:33

  Breda - Vanmorgen vond op de Wilhelminasingel een verkeersongeval plaats tussen een auto en een fietser. Het werd onderling geregeld omdat er geen letsel leek te zijn. Bij thuiskomst raakte de fietser onwel. De politie is nu op zoek naar de vrouwelijke bestuurder van de auto.

  Breda » Breda Oost

  Woensdag 24 oktober 2018

  Veel openstaande belastingschulden geïnd tijdens grote controle
  Politienieuws
  Woensdag 24 oktober 2018 om 12:55

  Breda - Gisteren vond er een grote controle plaats aan het Dr. Jan Ingen Houszplein. Verschillende onderdelen van de politie, Belastingdienst, Belastingsamenwerking West Brabant en de gemeente namen deel aan deze controle. Er werd onder meer ruim 67.000 euro aan openstaande belastingschulden geïncasseerd.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Donderdag 6 september 2018

  Criminele motorbende No Surrender onder de loep
  Politienieuws
  Donderdag 6 september 2018 om 16:27

  Breda - De aanpak van Outlaw Motorcycle Gangs heeft een hoge prioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden van deze motorclubs zijn op grote schaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebied van onder meer wapens, drugs en intimidatie. Niet alleen de leiders worden aangepakt, ook is vandaag bekend geworden dat de overheid No Surrender wil verbieden. Mensen met informatie over criminele activiteiten van leden en ex-leden van No Surrender worden opgeroepen deze informatie te delen met de politie. Dat kan ook anoniem.

  Breda » Breda Oost » Heusdenhout

  Woensdag 5 september 2018

  Uitzending Bureau Brabant maandag 10 september
  Politienieuws
  Woensdag 5 september 2018 om 15:54

  Breda, Zeeland, Eindhoven, Kaatsheuvel. 's-Hertogenbosch - Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 10 september weer de hulp van de burgers bij het oplossen van enkele ernstig zaken, zoals inbraken en pinfraude. Maar ook zoeken we deze keer de eigenaar van een muntenverzameling en sieraden. Verder aandacht voor een aanslag met een handgranaat in Eindhoven.

  Breda » Breda Oost » Zandberg

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Breda Oost

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?