Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Twee verdachten van heling aangehouden

Dinsdag 5 december 2017 09:44 uur

Kasteeldreef Oosterhout

Bron Politie.nl

Drugs

Oosterhout - Politiemensen hebben in de nacht van maandag 4 op dinsdag 5 december 2017 rond 01.40 uur op de Kasteeldreef een 26-jarige man uit Oosterhout en een 29-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden. De twee worden verdacht van diefstal of heling van een fiets. Ook is de auto waarin het tweetal reed in beslag genomen.

De man en de vrouw reden in een huurauto en trokken door hun rijgedrag de aandacht van agenten. Tijdens de controle bleek het om bekenden (overlastgevende drugsgebruikers) van de politie te gaan. Het huurcontract van de auto waarin ze reden bleek op 1 december te zijn verlopen. Bovendien stond er in de laadruimte van het voertuig een fiets, waarvan de herkomst onduidelijk is. Omdat het tweetal geen logische verklaring over de herkomst van de fiets kon geven, zijn ze aangehouden op verdenking van heling en voor nader onderzoek naar het bureau gebracht.  De fiets en de huurauto zijn in beslag genomen. De politie is op zoek naar de eigenaar van de fiets. Is dit uw fiets neem dan contact op met de politie via 0900-8844. 

De vrouwelijke bestuurster bleek  onder invloed van vermoedelijk drugs de auto te hebben bestuurd en moest meewerken aan een bloedproef . Tegen haar wordt dus ook proces-verbaal opgemaakt vanwege rijden onder invloed, haar rijbewijs is ingevorderd. De verdachten zijn vanwege hun zware GHB-verslaving op advies van een GGD-arts in de loop van de nacht in vrijheid gesteld, maar dat weerhoudt de politie er niet van het onderzoek voort te zetten. Zo is de politie nog op zoek naar de eigenaar van de fiets en nemen agenten vandaag contact op met het autoverhuurbedrijf of na te vragen of de huurperiode is verlengd of dat er mogelijk sprake is van verduistering. De verdachten worden op een later moment verhoord.

Bekijk al het lokale nieuws van Beemdenbuurt

Twee verdachten van heling aangehouden

Meer meldingen in deze omgeving

HAAR
Nieuw bedrijf
Februari 2019
Oosterbeemd 36, 4907EK Oosterhout

De onderneming HAAR is gevestigd op Oosterbeemd 36 te Oosterhout en is actief in de branche Haarverzorging.

Van kempen onderhouds en schilderwerken
Nieuw bedrijf
Februari 2019
Oosterbeemd 36, 4907EK Oosterhout

De onderneming Van kempen onderhouds en schilderwerken is gevestigd op Oosterbeemd 36 te Oosterhout en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Flaneren B.V.
Nieuw bedrijf
November 2018
Biezenbeemd 1, 4907EE Oosterhout

De besloten vennootschap Flaneren B.V. is gevestigd op Biezenbeemd 1 te Oosterhout en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Velocity Holding B.V.
Nieuw bedrijf
November 2018
Biezenbeemd 1, 4907EE Oosterhout

De besloten vennootschap Velocity Holding B.V. is gevestigd op Biezenbeemd 1 te Oosterhout en is actief in de branche Financiële holdings.

Velocity Trading B.V.
Nieuw bedrijf
November 2018
Biezenbeemd 1, 4907EE Oosterhout

De besloten vennootschap Velocity Trading B.V. is gevestigd op Biezenbeemd 1 te Oosterhout en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Woning Krommebeemd 3 Oosterhout Nb
Binnenkijken bij
Zondag 7 oktober 2018
Krommebeemd 3, 4907DS Oosterhout Nb

Het adres van deze woning uit 1983 is Krommebeemd 3 te Oosterhout Nb. Het pand heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 275.000.

Woning Krommebeemd 70 Oosterhout Nb
Binnenkijken bij
Donderdag 4 oktober 2018
Krommebeemd 70, 4907DT Oosterhout Nb

Het adres van deze woning uit 1983 is Krommebeemd 70 te Oosterhout Nb. Het pand heeft een oppervlakte van 108m² en een perceeloppervlakte van 178m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 229.500.

Woning Waterbeemd 25 Oosterhout Nb
Binnenkijken bij
Donderdag 4 oktober 2018
Waterbeemd 25, 4907DX Oosterhout Nb

Het adres van deze woning uit 1981 is Waterbeemd 25 te Oosterhout Nb. Het pand heeft een oppervlakte van 103m² en een perceeloppervlakte van 149m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 235.000.

Gemeente Oosterhout - Verkeersbesluit gereserveerde parkeerplaats opladen elektrische auto's - Grasbeemd
Bekendmaking
Woensdag 3 oktober 2018
Grasbeemd 11, 4907DK Oosterhout

VKB gereserveerde parkeerplaats opladen elektrische auto's Grasbeemd

Style by Ida
Nieuw bedrijf
Oktober 2018
Hagebeemd 28, 4907DL Oosterhout

De onderneming Style by Ida is gevestigd op Hagebeemd 28 te Oosterhout en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Beemdenbuurt

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?