Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Man aangehouden na zoekactie voor mishandeling in snackbar

Vrijdag 3 augustus 2018 11:44 uur

Arkendonk Oosterhout

Bron Politie.nl

Drugs

Oosterhout - Een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is donderdag 2 augustus 2018 omstreeks 20.30 uur door de politie op de Ferdinand Bolstraat aangehouden vanwege een incident dat plaats vond in een cafetaria op het winkelcentrum Arkendonk. Hij zou daar een 48-jarige Oosterhouter mishandeld hebben.

Het slachtoffer vertelde dat hij met zijn zoon aan een tafeltje zat in de cafetaria. Hij zag dat er aan de overkant bij de supermarkt een man zich agressief gedroeg tegenover personeel.  Hij zag dat dezelfde man de snackbar binnen kwam en aan zijn zoon een aansteker vroeg.  Toen ontkennend geantwoord werd begon de man ongevraagd aan de zakken van zijn zoon te voelen.  Ook pakte hij de jongen bij de nek.  De aangever greep in en trok zijn zoon los. Hij werd vervolgens door die agressieve man op het hoofd geslagen. Hij belandde daardoor op de grond. Hierna werd hij door die aanvaller nog twee keer in het gezicht geslagen. Tijdens het tumult werd ook nog een stoel vernield. Hierna ging de dader op de vlucht waarna de snackbarhouder snel zijn deuren sloot. Het slachtoffer zat onder het bloed. Hij werd door de ambulancedienst nagekeken.  Hij bleek verwondingen in zijn gezicht en een gekneusde voet opgelopen te hebben.  Bij navraag bij personeel van de supermarkt bleek dat diezelfde dader daar dreigend over de toonbank had gehangen omdat hij andere sigaretten wilde.

Zoekactie

De agenten die ter plaatse kwamen hoorden dat de verdachte was weggereden in een rode personenauto.  Het voertuig werd door agenten gesignaleerd op de Berendonk en daarna werd de verdachte lopend gelokaliseerd op de Adriaan Brouwerlaan. Hij rende weg waarna de dienders zagen dat hij op de Ferdinand Bolstraat via een rolluik en een gevel naar een dak was geklommen.  Uiteindelijk kwam hij op aanroepen naar beneden, waarna hij is aangehouden. Hij is een bekende van de politie, mogelijk verkeerde hij onder invloed van GHB. Het politieteam Dongemond heeft op Facebook een getuigenoproep geplaatst.

Bekijk al het lokale nieuws van Donkenbuurt

Man aangehouden na zoekactie voor mishandeling in snackbar

Meer meldingen in deze omgeving

Ambulance naar Arkendonk in Oosterhout
112 melding
Zaterdag 24 december 2016 om 11:34
Arkendonk 10369, Oosterhout

Op 24 december 2016 om 11:34 is de ambulancedienst uitgereden naar Arkendonk 10369 te Oosterhout.

Betop Montage
Nieuw bedrijf
Januari 2019
Schoondonk 43, 4907ZP Oosterhout

De onderneming Betop Montage is gevestigd op Schoondonk 43 te Oosterhout en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Avdg transport
Nieuw bedrijf
Januari 2019
Lijndonk 6, 4907XD Oosterhout

De onderneming Avdg transport is gevestigd op Lijndonk 6 te Oosterhout en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

David Telecom
Nieuw bedrijf
December 2018
Lijndonk 20, 4907XD Oosterhout

De onderneming David Telecom is gevestigd op Lijndonk 20 te Oosterhout en is actief in de branche Reparatie van communicatieapparatuur.

Coöperatie Subco Partners U.A.
Nieuw bedrijf
November 2018
Arkendonk 71, 4907XP Oosterhout

De onderneming Coöperatie Subco Partners U.A. is gevestigd op Arkendonk 71 te Oosterhout en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

Knepflé Woningtaxaties
Nieuw bedrijf
November 2018
Varendonk 23, 4907XL Oosterhout

De onderneming Knepflé Woningtaxaties is gevestigd op Varendonk 23 te Oosterhout en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Woning Everdonk 14 Oosterhout Nb
Binnenkijken bij
Donderdag 27 september 2018
Everdonk 14, 4907XW Oosterhout Nb

Het adres van deze woning uit 1978 is Everdonk 14 te Oosterhout Nb. Het pand heeft een oppervlakte van 112m² en een perceeloppervlakte van 167m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 219.500.

Het plaatsen van kunststof raam kozijn i.v.m. wind van het balkon te houden vanaf de zijkant van het gebouw
Bekendmaking
Woensdag 19 september 2018
Arkendonk 56, 4907XP Oosterhout

Het plaatsen van kunststof raam kozijn i.v.m. wind van het balkon te houden vanaf de zijkant van ...

Woning Vossendonk 41 Oosterhout Nb
Binnenkijken bij
Zaterdag 15 september 2018
Vossendonk 41, 4907ZC Oosterhout Nb

Het adres van deze woning uit 1977 is Vossendonk 41 te Oosterhout Nb. Het pand heeft een oppervlakte van 110m² en een perceeloppervlakte van 159m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 169.000.

Woning Lijndonk 22 Oosterhout Nb
Binnenkijken bij
Donderdag 13 september 2018
Lijndonk 22, 4907XD Oosterhout Nb

Het adres van deze woning uit 1978 is Lijndonk 22 te Oosterhout Nb. Het pand heeft een oppervlakte van 100m² en een perceeloppervlakte van 160m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 199.500.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Donkenbuurt

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?