Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Donkenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Donkenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Donkenbuurt.

In Donkenbuurt zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Betop Montage
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Betop Montage is gevestigd op Schoondonk 43 te Oosterhout en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZP
  Avdg transport
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Avdg transport is gevestigd op Lijndonk 6 te Oosterhout en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XD

  Maandag 24 december 2018

  David Telecom
  Opgericht in december 2018

  De onderneming David Telecom is gevestigd op Lijndonk 20 te Oosterhout en is actief in de branche Reparatie van communicatieapparatuur.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XD
  Coöperatie Subco Partners U.A.
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Coöperatie Subco Partners U.A. is gevestigd op Arkendonk 71 te Oosterhout en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XP

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Your Moments Fotografie
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Your Moments Fotografie is gevestigd op Varendonk 20 te Oosterhout en is actief in de branche Fotografie.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XM
  Stichting Anthroponix
  Opgericht in juli 2018

  De stichting Stichting Anthroponix is gevestigd op Wolvendonk 47 te Oosterhout en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZA

  Woensdag 7 maart 2018

  1&2 BHV
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming 1&2 BHV is gevestigd op Wolvendonk 8 te Oosterhout en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZB

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Subcopartners B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap Subcopartners B.V. is gevestigd op Arkendonk 71 te Oosterhout en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XP
  MDMDM Holding B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap MDMDM Holding B.V. is gevestigd op Arkendonk 71 te Oosterhout en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XP

  Donderdag 27 oktober 2016

  Rops schilderwerken en betonherstelbedrijf
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Rops schilderwerken en betonherstelbedrijf is gevestigd op Schoondonk 31 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZP
  Tandartspraktijk Arkendonk B.V.
  Opgericht in september 2016

  De besloten vennootschap Tandartspraktijk Arkendonk B.V. is gevestigd op Arkendonk 15 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XT

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?