Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Donkenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Donkenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Donkenbuurt.

In Donkenbuurt zoek ik een:

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Your Moments Fotografie
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Your Moments Fotografie is gevestigd op Varendonk 20 te Oosterhout en is actief in de branche Fotografie.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XM
  Stichting Anthroponix
  Opgericht in juli 2018

  De stichting Stichting Anthroponix is gevestigd op Wolvendonk 47 te Oosterhout en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van gezondheid en voeding (niet biotechnologisch).

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZA

  Woensdag 7 maart 2018

  1&2 BHV
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming 1&2 BHV is gevestigd op Wolvendonk 8 te Oosterhout en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZB

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Subcopartners B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap Subcopartners B.V. is gevestigd op Arkendonk 71 te Oosterhout en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XP
  MDMDM Holding B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap MDMDM Holding B.V. is gevestigd op Arkendonk 71 te Oosterhout en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XP

  Donderdag 27 oktober 2016

  Rops schilderwerken en betonherstelbedrijf
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Rops schilderwerken en betonherstelbedrijf is gevestigd op Schoondonk 31 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZP
  Tandartspraktijk Arkendonk B.V.
  Opgericht in september 2016

  De besloten vennootschap Tandartspraktijk Arkendonk B.V. is gevestigd op Arkendonk 15 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XT

  Woensdag 14 september 2016

  Xitrac Beheer B.V.
  Opgericht in juni 2016

  De besloten vennootschap Xitrac Beheer B.V. is gevestigd op Vriesdonk 7 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XR
  nvr works
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming nvr works is gevestigd op Lijndonk 108 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907XG
  Wheels & Meals
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Wheels & Meals is gevestigd op Berendonk 49 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Eventcatering.

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZE
  DvV Decor en Interieur
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming DvV Decor en Interieur is gevestigd op Spaandonk 61 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw (geen deuren, ramen en kozijnen).

  Oosterhout » Dommelbergen » Donkenbuurt » 4907ZK

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?