Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Industrieterrein Vijf Eiken

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Industrieterrein Vijf Eiken.

  Zaterdag 26 september 2015

  Woning Het Perk 8 Oosterhout Nb

  Het adres van deze woning is Het Perk 8 te Oosterhout Nb. Het pand heeft een oppervlakte van 94m² en een perceeloppervlakte van 159m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 159.500.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken » 4903RB
  Woning Schellingstraat 7 Oosterhout Nb

  Het adres van deze woning is Schellingstraat 7 te Oosterhout Nb. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 490m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 279.000.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken » 4903RL

  Donderdag 18 april 2013

  Woning Schellingstraat 3 Oosterhout

  Het adres van deze woning is Schellingstraat 3 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 170m² en een perceeloppervlakte van 487m² en heeft 7 kamers (4 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 259.000.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken » 4903RL
  Woning Schellingstraat 11 Oosterhout

  Het adres van deze woning is Schellingstraat 11 te Oosterhout. Het pand heeft een oppervlakte van 125m² en een perceeloppervlakte van 385m² en heeft 4 kamers (3 slaapkamers). Verder beschikt het pand over een tuin, garage en schuur / berging. De laatst bekende vraagprijs betreft € 192.000.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken » 4903RL

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?