Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Groot IJsselmonde

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Groot IJsselmonde. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Groot IJsselmonde op onderwerp:

  Dinsdag 25 december 2018

  Man in buik geschoten in Rotterdam-IJsselmonde
  Politienieuws
  Dinsdag 25 december 2018 om 22:11

  Rotterdam - Een 26-jarige man uit Ridderkerk is dinsdagavond op de Huniadijk in Rotterdam-IJsselmonde gewond geraakt nadat hij door een kogel in zijn buik getroffen is. Wat zich precies in en rond de woning op de Huniadijk heeft afgespeeld, is nog onduidelijk.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde

  Vrijdag 16 maart 2018

  Ruziënde mannen en vuurwapen van de straat
  Politienieuws
  Vrijdag 16 maart 2018 om 08:00

  Rotterdam - Agenten hielden donderdagmiddag drie mannen aan na melding van een vechtpartij aan de Burgemeester Hazenberglaan. Over en weer vielen rake klappen. Omdat één van hen een vuurwapen had, werd het drietal door de agenten met getrokken vuurwapens aangehouden.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde

  Maandag 12 maart 2018

  Politie zoekt getuigen mishandeling buschauffeuse
  Politienieuws
  Maandag 12 maart 2018 om 14:42

  Rotterdam - Een buschauffeuse die vrijdagmiddag een man aansprak op zijn gedrag, kreeg vrijwel direct twee vuistslagen in haar gezicht. De dader, die samen met een vrouw met kinderwagen was, liep daarna richting Prinsenplein. De politie is op zoek naar deze man en komt graag in contact met getuigen.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde

  Maandag 5 maart 2018

  Onophoudelijke jacht op overvaller heeft resultaat
  Politienieuws
  Maandag 5 maart 2018 om 15:03

  Rotterdam - Ondanks de minimale buit waren maaltijdbezorgers de afgelopen tijd veelal het slachtoffer van een overval. En ook pakketbezorgers moesten het ontgelden. De impact op deze slachtoffers is enorm. Juist dat gegeven zorgt ervoor dat het overvallenteam gedreven is om een dader te identificeren en te arresteren. Hoé lang dat ook duurt. Vorige week nog wisten in totaal zes overvallers niet te ontkomen aan de politie. Niet alleen door goed recherchewerk, maar ook door snelle optredens van de noodhulp. De slachtoffers zijn door de betrokken rechercheurs geïnformeerd.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde

  Vrijdag 2 maart 2018

  Pakketbezorger overvallen in IJsselmonde
  Politienieuws
  Vrijdag 2 maart 2018 om 15:27

  Rotterdam - Een koerier uit Utrecht kreeg donderdagochtend de schrik van zijn leven toen twee mannen hem bedreigden met een vuurwapen. Ze gingen er vandoor met zijn auto en wisten te ontkomen. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde
  Controle auto levert vuurwapens, drugs en meer op
  Politienieuws
  Vrijdag 2 maart 2018 om 13:54

  Rotterdam - Een scherp oog en doortastend optreden van de politie leverde donderdagavond veel moois op tijdens en na de controle van een auto op Zuidplein. Naast de vondst van twee vuurwapens, een kogelwerend vest en harddrugs, bleek één van de vijf aangehouden mannen nog een straf uit te moeten zitten én is hij verdachte van een mishandeling eerder die dag.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde

  Vrijdag 8 december 2017

  Nog veel onduidelijk over schietincident
  Politienieuws
  Vrijdag 8 december 2017 om 11:48

  Rotterdam - De politie is druk bezig met het onderzoek naar een schietincident op de Dadeltuin. Er is nu nog veel onduidelijk. Getuigen gaven op donderdagmiddag om 15.00 uur door aan de politie dat er iemand had geschoten op een wegrijdende auto. Er raakte niemand gewond. Wel hielden agenten een 21-jarige man uit Rotterdam aan en vonden in de bosjes een vuurwapen.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde

  Dinsdag 31 oktober 2017

  Politie vindt veel wapens bij verwarde man
  Politienieuws
  Dinsdag 31 oktober 2017 om 11:03

  Rotterdam - Toen een bewoner van het Haagoord maandagochtend naar buiten liep, kreeg hij de schrik van zijn leven. In plaats van een goedemorgen, kreeg hij van zijn buurman een geweer op zich gericht. De politie hield de buurman aan en nam zijn wapens in beslag.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde

  Donderdag 28 september 2017

  Overvaller met pet ervandoor met kassageld
  Politienieuws
  Donderdag 28 september 2017 om 15:48

  Rotterdam - Een man van ongeveer 25 jaar heeft kassageld buitgemaakt bij een overval op een supermarkt op de Bredenoord in Rotterdam. De verdachte vluchtte lopend weg in de richting van de Reijerdijk. De melding kwam binnen op donderdag 28 september net voor 15.00 uur. Direct hierna gingen politiemensen in de omgeving zoeken naar de overvaller, helaas nog zonder resultaat.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde

  Dinsdag 22 augustus 2017

  Politie onderzoekt woninginbraak Rotterdam
  Politienieuws
  Dinsdag 22 augustus 2017 om 14:54

  Rotterdam - Een 31-jarige Rotterdamse beleefde maandagochtend bange momenten. Terwijl zij in de badkamer moest blijven, doorzochten twee inbrekers haar woning aan de Huniadijk in Rotterdam-Ijsselmonde. De politie onderzoekt de zaak.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde

  Zondag 13 augustus 2017

  Getuigenoproep ontvoering
  Politienieuws
  Zondag 13 augustus 2017 om 16:48

  Rotterdam - De recherche van het district Zuid is op zoek naar getuigen van een ontvoering die zaterdagavond rond 22.45 uur plaatsvond. Een 23-jarige man uit Rotterdam raakte hierbij lichtgewond. De politie sluit een vergeldingsactie in het criminele circuit niet uit.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot-IJsselmonde

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?