Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over IJsselmonde

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over IJsselmonde. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over IJsselmonde op onderwerp:

  Donderdag 3 januari 2019

  Pizzabezorger beroofd van geld en telefoon
  Politienieuws
  Donderdag 3 januari 2019 om 11:40

  Rotterdam - Een 15-jarige pizzabezorger uit Rotterdam had net zijn bestelling gebracht toen twee daders hem op woensdagavond beroofden van zijn geld en telefoon. De twee daders bedreigden het slachtoffer om 19.30 uur op de Voltairestraat met een mes. Wie heeft deze overvallers gezien?

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen

  Dinsdag 25 december 2018

  Man in buik geschoten in Rotterdam-IJsselmonde
  Politienieuws
  Dinsdag 25 december 2018 om 22:11

  Rotterdam - Een 26-jarige man uit Ridderkerk is dinsdagavond op de Huniadijk in Rotterdam-IJsselmonde gewond geraakt nadat hij door een kogel in zijn buik getroffen is. Wat zich precies in en rond de woning op de Huniadijk heeft afgespeeld, is nog onduidelijk.

  Rotterdam » IJsselmonde » Groot IJsselmonde

  Donderdag 22 november 2018

  Betrapt met vuurwapen in gestolen auto
  Politienieuws
  Donderdag 22 november 2018 om 15:06

  Rotterdam - Agenten hebben op donderdag rond 01.10 uur een autobestuurder aangehouden in een gestolen auto. In zijn jas zat een vuurwapen. De aanhouding gebeurde op de Spinozaweg nadat agenten hem klemreden.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen

  Woensdag 14 november 2018

  Ernstige mishandeling bij surfplas in Vlaardingen; kijk naar Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 14 november 2018 om 15:31

  Rotterdam - Bij een opstootje aan de surfplas in Vlaardingen, raakte in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 november een man ernstig gewond. Hij is de organisator van een feest dat werd gehouden bij een restaurant. ‘Bureau Rijnmond’, het regionaal opsporingsprogramma van het Openbaar Ministerie en politie besteedt donderdag aandacht aan deze zaak.

  Rotterdam » IJsselmonde » Beverwaard

  Zaterdag 29 september 2018

  Agenten halen meerdere vuurwapens van straat in Rotterdam-Zuid
  Politienieuws
  Zaterdag 29 september 2018 om 16:07

  Rotterdam - Bij twee controles op vrijdagavond en zaterdagmorgen hebben oplettende agenten drie vuurwapens van straat gehaald. Een vuurwapen werd in een tas van een viaduct gegooid. Bij een doorzoeking later in een woning werd nog een vuurwapen gevonden. Een derde vuurwapen lag verstopt tussen de pedalen van een auto.

  Rotterdam » IJsselmonde

  Vrijdag 31 augustus 2018

  Brand La Fontainestraat aangestoken
  Politienieuws
  Vrijdag 31 augustus 2018 om 15:28

  Rotterdam - De brand die afgelopen dinsdagavond 28 augustus een explosie veroorzaakte in een woning aan de La Fontainestraat in Rotterdam-Zuid, is aangestoken. Er zijn twee verdachten aangehouden; een man die verdacht wordt van brandstichting en de huurder van het pand. Het betreft twee Rotterdammers van 44 en 36 jaar. De gemeente heeft het pand middels een spoedsluiting bestuurlijk gesloten.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen

  Vrijdag 10 augustus 2018

  Wapenvondst bij tuinwerkzaamheden
  Politienieuws
  Vrijdag 10 augustus 2018 om 10:59

  Rotterdam - Een 62-jarige Rotterdammer ontdekte donderdag 9 augustus bij tuinwerkzaamheden in de Utenhagestraat een wel heel bijzondere vondst. De man trof bij het verwijderen van een heg een vuurwapen aan. Hij aarzelde geen moment en belde direct de politie. Tijdens het rooien van een heg stuitte de man op iets hards. Toen hij verder ging graven, ontdekte hij een vuurwapen dat in de grond verstopt zat. Agenten namen het vuurwapen in beslag.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen

  Maandag 30 juli 2018

  Vluchtende verdachte niet veilig voor politiehond
  Politienieuws
  Maandag 30 juli 2018 om 11:49

  Rotterdam - Een verdachte van inbraak dacht op 30 juli slim te zijn door zich in een achtertuin aan de Lamartinestraat voor agenten te verstoppen. De 18-jarige Rotterdammer had niet gerekend op een politiehond die de man binnen een paar minuten feilloos wist te vinden.

  Rotterdam » IJsselmonde » Lombardijen

  Zondag 8 juli 2018

  Spelende kinderen vinden vuurwapen
  Politienieuws
  Zondag 8 juli 2018 om 11:19

  Rotterdam - Een gezin dat met het mooie weer aan het water van het Eiland van Brienenoord zat, deed zaterdagmiddag een bijzondere ontdekking. Spelend in het zand, vonden de kinderen een vuurwapen. De politie heeft het wapen meegenomen.

  Rotterdam » IJsselmonde » Oud IJsselmonde

  Donderdag 31 mei 2018

  Vijfde verdachte gearresteerd in onderzoek dubbele liquidatie Rotterdam Beverwaard
  Politienieuws
  Donderdag 31 mei 2018 om 14:05

  Rotterdam - Een 24-jarige Rotterdammer is afgelopen maandag gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij op 20 december 2017 in Rotterdam Beverwaard. Twee Rotterdammers van 25 en 26 jaar kwamen tijdens de schietpartij om het leven. De politie startte meteen een uitgebreid onderzoeksteam. In totaal zijn nu vijf Rotterdammers aangehouden voor de schietpartij op de Rhijnauwensingel.

  Rotterdam » IJsselmonde » Beverwaard

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?