Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Nieuw Crooswijk

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Nieuw Crooswijk. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Nieuw Crooswijk op onderwerp:

  Maandag 1 januari 2018

  Politie heeft beet bij onderzoek naar vuurwapen
  Politienieuws
  Maandag 1 januari 2018 om 03:08

  Rotterdam - Agenten kregen rond 01.00 uur vannacht een melding dat een man met een vuurwapen gezien was in de Kerkhoflaan in Rotterdam. Toen zij in de straat aankwamen zagen zij dat hij in de richting van een café liep. Maar voor hij daar was, bukte hij bij een daar geparkeerde auto.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw Crooswijk

  Woensdag 9 november 2016

  Donderdag in Bureau Rijnmond
  Politienieuws
  Woensdag 9 november 2016 om 14:09

  Rotterdam - Donderdag 10 november zendt TV Rijnmond opnieuw ‘Bureau Rijnmond’ uit, het wekelijkse opsporingsprogramma van Openbaar Ministerie en politie. In deze aflevering vraagt de politie uw aandacht voor een aantal zaken en hopen dat de kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan helpen bij het oplossen van deze misdrijven.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk

  Maandag 9 mei 2016

  Vier aanhoudingen na auto-inbraak Kerkhoflaan
  Politienieuws
  Maandag 9 mei 2016 om 15:55

  Rotterdam - Zondag 8 mei vlak voor middernacht meldden meerdere getuigen een vechtpartij aan de Kerkhoflaan in Rotterdam. Vier verdachten hadden ingebroken in een auto en geprobeerd deze te stelen, maar de eigenaar zag dit gebeuren en rende met enkele familieleden naar de auto waarop de vechtpartij ontstond. Het viertal is aangehouden.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk

  Donderdag 8 oktober 2015

  Politie bedankt voor medeleven met motoragent
  Politienieuws
  Donderdag 8 oktober 2015 om 16:28

  Rotterdam - Motoragent Dennis (37) werd vorige week aangereden door een vrachtwagen en raakte levensgevaarlijk gewond. De afgelopen dagen ontving de politie talloze steunbetuigingen voor hem, waaronder inmiddels al zo'n 2200 kaartjes. In een filmpje bedankt commissaris Piet Melsen iedereen uit de grond van zijn hart. 'Het doet ons enorm goed dat we zoveel kaarten hebben mogen ontvangen uit heel Nederland.'

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk

  Vrijdag 28 november 2014

  Mogelijke ongereldheden in kiem gesmoord
  Politienieuws
  Vrijdag 28 november 2014 om 10:20

  Rotterdam - Goede samenwerking met de Belgische en Spaanse politie zorgde donderdagavond voor een rustige voetbalavond. In de aanloop naar de wedstrijd tussen Feyenoord en Sevilla werden 120 Spanjaarden aangehouden van wie het vermoeden rees dat ze in Rotterdam de openbare orde kwamen verstoren.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk

  Vrijdag 22 november 2013

  Getuigen gezocht overval bejaarde dame
  Politienieuws
  Vrijdag 22 november 2013 om 16:27

  Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van de overval die donderdagavond 21 november plaatsvond aan de Boezemlaan. Een 82-jarige vrouw werd in haar woning mishandeld en overvallen door drie vrouwen. Later die nacht kreeg zij hartaanval. Na een kritieke nacht is haar toestand inmiddels stabiel.

  Rotterdam » Kralingen-Crooswijk » Nieuw-Crooswijk

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?