Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Holtenbroek II

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Holtenbroek II. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Holtenbroek II op onderwerp:

  Woensdag 28 september 2016

  Alerte buurman voorkomt inbraak
  Politienieuws
  Woensdag 28 september 2016 om 14:10

  Zwolle - Agenten hebben dinsdagavond 27 september een 29-jarige Zwollenaar aangehouden voor een poging inbraak aan de Scarlattistraat. Een buurman hoorde glasgerinkel, nam poolshoogte en alarmeerde de politie.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II

  Vrijdag 5 augustus 2016

  Pizzeria overvallen
  Politienieuws
  Vrijdag 5 augustus 2016 om 13:01

  Zwolle - Een tot dusver onbekende man heeft vanmiddag het filiaal van Domino’s Pizza aan het Bachplein in Zwolle overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op te reageren.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek II

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?