Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Nieuws over Holtenbroek II

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Holtenbroek II. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Holtenbroek II op onderwerp:

  Verdachte aangehouden voor overvallen
  Woensdag 16 november 2016 om 09:25

  Zwolle - De politie heeft dinsdagmorgen 15 november een 17-jarige jongen uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van overvallen op een winkel, een hotel en een pizzeria in Zwolle.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IIOverval
  Alerte buurman voorkomt inbraak
  Woensdag 28 september 2016 om 14:10

  Zwolle - Agenten hebben dinsdagavond 27 september een 29-jarige Zwollenaar aangehouden voor een poging inbraak aan de Scarlattistraat. Een buurman hoorde glasgerinkel, nam poolshoogte en alarmeerde de politie.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IIInbraak
  Pizzeria overvallen
  Vrijdag 5 augustus 2016 om 13:01

  Zwolle - Een tot dusver onbekende man heeft vanmiddag het filiaal van Domino’s Pizza aan het Bachplein in Zwolle overvallen. Daarbij is niemand gewond geraakt. De politie is nog op zoek naar de dader en roept getuigen op te reageren.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IIOverval
  Aangehouden voor skimming
  Vrijdag 29 augustus 2014 om 13:18

  Zwolle - Twee Zwollenaren (18 en 32) zijn donderdagmiddag 28 augustus aangehouden voor skimming.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IIOplichting
  Derde en vierde aanhouding schietincident Holtenbroek
  Woensdag 9 juli 2014 om 16:08

  Zwolle - De afgelopen dagen zijn door de politie een derde en een vierde verdachte aangehouden voor het schietincident in de wijk Holtenbroek, op vrijdag 25 april jl.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IISchietincident
  Politie onderzoekt overval winkel Bachplein
  Zaterdag 18 januari 2014 om 13:47

  Zwolle - De politie doet onderzoek naar een overval op een winkel aan het Bachplein in Zwolle. Bij de overval werd winkelpersoneel bedreigd door een nog onbekende man. De man vluchtte op de fiets met buit.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IIOverval
  Verdachte van inbraak na herkenning aangehouden
  Zondag 5 januari 2014 om 11:14

  Zwolle - Zaterdagmiddag 4 januari is bij een horecagelegenheid aan de Van Karnebeekstraat een 27-jarige Zwollenaar aangehouden op verdenking van inbraak bij een verenigingsgebouw aan Peterskampweg eerder deze week.

  ZwolleHoltenbroekHoltenbroek IIInbraak

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek II

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk