Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Holtenbroek II

Wil je weten welke bedrijven er in Holtenbroek II zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Holtenbroek II.

In Holtenbroek II zoek ik een:

  Zaterdag 18 november 2017

  FL Consultancy
  Opgericht in november 2017

  De onderneming FL Consultancy is gevestigd op Palestrinalaan 459 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031SK
  H&K Telecom B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap H&K Telecom B.V. is gevestigd op Bachlaan 349 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031HK
  H&K Beheer B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap H&K Beheer B.V. is gevestigd op Bachlaan 349 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031HK
  E.R. Hoogterp Holding B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap E.R. Hoogterp Holding B.V. is gevestigd op Beethovenlaan 199 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031CA
  Phone SOS Zwolle
  Opgericht in november 2017

  De vennootschap onder firma Phone SOS Zwolle is gevestigd op Palestrinalaan 311 te Zwolle en is actief in de branche Reparatie van communicatieapparatuur.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031SC

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Zangles bij Anniek
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Zangles bij Anniek is gevestigd op Palestrinalaan 107 te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031RD

  Zondag 8 oktober 2017

  BB Video
  Opgericht in september 2017

  De onderneming BB Video is gevestigd op Corellistraat 41 te Zwolle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031JH

  Maandag 18 september 2017

  IKKIES
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming IKKIES is gevestigd op Klooienberglaan 100A te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031GM
  Caval
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Caval is gevestigd op Palestrinalaan 705 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031TG

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Automakelaar Bryan
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Automakelaar Bryan is gevestigd op Palestrinalaan 123 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031RE
  HS-Schoonmaak- & klusjesdiensten
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming HS-Schoonmaak- & klusjesdiensten is gevestigd op Palestrinalaan 705 te Zwolle en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031TG
  Falafel Delicious
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Falafel Delicious is gevestigd op Porporastraat 36 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031HP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek II

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?