Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Holtenbroek II

Wil je weten welke bedrijven er in Holtenbroek II zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Holtenbroek II.

In Holtenbroek II zoek ik een:

  FL Consultancy
  november 2017

  De onderneming FL Consultancy is gevestigd op Palestrinalaan 459 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  8031SKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  H&K Telecom B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap H&K Telecom B.V. is gevestigd op Bachlaan 349 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  8031HKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  H&K Beheer B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap H&K Beheer B.V. is gevestigd op Bachlaan 349 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8031HKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  E.R. Hoogterp Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap E.R. Hoogterp Holding B.V. is gevestigd op Beethovenlaan 199 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8031CAZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Phone SOS Zwolle
  november 2017

  De vennootschap onder firma Phone SOS Zwolle is gevestigd op Palestrinalaan 311 te Zwolle en is actief in de branche Reparatie van communicatieapparatuur.

  8031SCZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Zangles bij Anniek
  oktober 2017

  De onderneming Zangles bij Anniek is gevestigd op Palestrinalaan 107 te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  8031RDZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  BB Video
  september 2017

  De onderneming BB Video is gevestigd op Corellistraat 41 te Zwolle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  8031JHZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  IKKIES
  augustus 2017

  De onderneming IKKIES is gevestigd op Klooienberglaan 100A te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  8031GMZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Caval
  augustus 2017

  De onderneming Caval is gevestigd op Palestrinalaan 705 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8031TGZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Automakelaar Bryan
  juli 2017

  De onderneming Automakelaar Bryan is gevestigd op Palestrinalaan 123 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8031REZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  HS-Schoonmaak- & klusjesdiensten
  juli 2017

  De onderneming HS-Schoonmaak- & klusjesdiensten is gevestigd op Palestrinalaan 705 te Zwolle en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  8031TGZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Falafel Delicious
  juli 2017

  De onderneming Falafel Delicious is gevestigd op Porporastraat 36 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8031HPZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Snorkelland.com
  mei 2017

  De onderneming Snorkelland.com is gevestigd op Corellistraat 31 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8031JHZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Barry's Koeriersdienst
  mei 2017

  De onderneming Barry's Koeriersdienst is gevestigd op Klooienberglaan 591 te Zwolle en is actief in de branche Koeriers.

  8031GDZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Aceofalpha.nl
  mei 2017

  De onderneming Aceofalpha.nl is gevestigd op Beethovenlaan 370 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8031BZZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Ervaringsdeskundige Helen
  mei 2017

  De onderneming Ervaringsdeskundige Helen is gevestigd op Palestrinalaan 637 te Zwolle en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

  8031TCZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Twan Veenendaal
  mei 2017

  De onderneming Twan Veenendaal is gevestigd op Scarlattistraat 29 te Zwolle en is actief in de branche Bouwtimmeren.

  8031JNZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Quali-D-Care
  april 2017

  De onderneming Quali-D-Care is gevestigd op Vivaldistraat 18 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8031JCZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Delic Music
  april 2017

  De onderneming Delic Music is gevestigd op Scarlattistraat 26 te Zwolle en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

  8031JRZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  BuiMKB
  maart 2017

  De onderneming BuiMKB is gevestigd op Palestrinalaan 297 te Zwolle en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

  8031SBZwolleHoltenbroekHoltenbroek II

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek II

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk