Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Schellerlanden

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Schellerlanden. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Schellerlanden op onderwerp:

  Woensdag 30 mei 2018

  Politie zoekt getuigen van diefstal
  Politienieuws
  Woensdag 30 mei 2018 om 14:48

  Zwolle - Een 25-jarige vrouw uit Zwolle is dinsdagavond bestolen van haar tas. Agenten zijn direct op zoek gegaan naar de daders, maar hebben ze niet gevonden. De politie roept getuigen op zich te melden.

  Zwolle » Schelle » Schellerlanden

  Dinsdag 1 september 2015

  Politie zoekt meer getuigen i.v.m. steekpartij Zwarteweg
  Politienieuws
  Dinsdag 1 september 2015 om 13:19

  Zwolle - De politie is o.a. op zoek naar een onbekend stel dat mogelijk getuige is geweest van de (aanleiding voor de) steekpartij op de Zwarteweg in de nacht van vrijdag 21 op zaterdag 22 augustus. Een 43-jarige Zwollenaar raakte die nacht, op weg naar huis in Zuid vanaf het Stratenfestival, gewond bij een steekpartij. De man kreeg rond 03.05 uur ter hoogte van de Zeeltkolk woorden met een groepje voetgangers. Uiteindelijk werd het slachtoffer door één van hen meerdere malen gestoken.

  Zwolle » Schelle » Schellerlanden

  Dinsdag 30 december 2014

  Man thuis ernstig gewond bij vervaardiging vuurwerk
  Politienieuws
  Dinsdag 30 december 2014 om 11:24

  Zwolle - Een 56-jarige bewoner van de Kolbleikolk is maandagavond 29 december ernstig gewond geraakt bij vervaardiging van vuurwerk in zijn woning, waarbij een ontploffing en brand ontstond. Hij werd met ernstige verwondingen aan zijn gezicht en handen naar aanvankelijk de Isalaklinieken en later naar een Groninger ziekenhuis gebracht.

  Zwolle » Schelle » Schellerlanden

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schellerlanden

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?