Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Faillissementen in Schellerlanden

Bekijk alle faillissementen en surseances van ondernemingen en privé personen in Schellerlanden. Klik op een faillissement voor meer informatie over handelsnamen, branchecode, rechtsvorm en publicaties zodat je precies weet wat de status van het faillissement of surseance is.

  Donderdag 8 juni 2017

  De Nieuwe Bierton B.V.
  Laatste wijziging faillissement dinsdag 6 juni 2017

  Op 6 juni 2017 is het faillissement uitgesproken van De Nieuwe Bierton B.V.. Het insolventienummer is F.08/17/192. De Nieuwe Bierton B.V. is gevestigd in Zwolle.

  Zwolle » Schelle » Schellerlanden » 8017BM

  Maandag 2 juli 2012

  Atl Zwolle Bv
  Laatste wijziging faillissement vrijdag 29 juni 2012

  Op 29 juni 2012 is het faillissement uitgesproken van Atl Zwolle Bv. Het insolventienummer is F.13/12/424. Atl Zwolle Bv is gevestigd in Zwolle. Atl Zwolle Bv is actief in de branche Industrie.

  Zwolle » Schelle » Schellerlanden » 8017PM

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schellerlanden

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?