Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Bedrijventerrein Voorst-C

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Bedrijventerrein Voorst-C. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Bedrijventerrein Voorst-C op onderwerp:

  Maandag 2 mei 2016

  Verdachte aangehouden voor koperdiefstal
  Politienieuws
  Maandag 2 mei 2016 om 16:35

  Zwolle - De politie heeft zondagavond 1 mei een 43-jarige man uit Zwolle aangehouden op verdenking van koperdiefstal. Agenten troffen op een terrein aan de Botterweg een grote hoeveelheid koper aan. Ze gingen op onderzoek uit en dat leidde tot de aanhouding.

  Zwolle » Westenholte » Bedrijventerrein Voorst-C

  Zondag 12 juli 2015

  Jongen aangehouden voor bezit harddrugs
  Politienieuws
  Zondag 12 juli 2015 om 13:18

  Zwolle - In de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 juli is een 16-jarige jongen aangehouden voor het in zijn bezit hebben van harddrugs. De drugs werd bij de jongen aangetroffen nadat hij, na een achtervolging, was aangehouden voor het rijden op een scooter zonder rijbewijs.

  Zwolle » Westenholte » Bedrijventerrein Voorst-C

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein Voorst-C

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?