Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Oud-Westenholte

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Oud-Westenholte. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Oud-Westenholte op onderwerp:

  Vrijdag 11 juli 2014

  Twee gewonden bij aanrijding
  Politienieuws
  Vrijdag 11 juli 2014 om 16:02

  Zwolle - Op de kruising Hasselterweg met de Frankhuizerallee in Zwolle zijn vrijdagmiddag rond 13.15 uur twee automobilisten met elkaar in botsing gekomen en gewond overgebracht naar de Isalaklinieken in Zwolle.

  Zwolle » Westenholte » Oud-Westenholte

  Zondag 18 mei 2014

  Gewonde bij aanrijding
  Politienieuws
  Zondag 18 mei 2014 om 09:59

  Zwolle - Bij een aanrijding op zaterdag 17 mei rond 11.20 uur tussen een motorrijder en een bestuurster van een scooter, is de laatste gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Dit gebeurde op de Voorsterweg in Zwolle.

  Zwolle » Westenholte » Oud-Westenholte
  Vijf amokmakers aangehouden
  Politienieuws
  Zondag 18 mei 2014 om 09:53

  Zwolle - De politie heeft op zaterdag 17 mei rond 23.30 uur in de Anjerweg in Zwolle vijf personen aangehouden; tussen de vijf was op straat ruzie ontstaan. De politie was ter plaatse gekomen om de boel te sussen, maar dat bleek zonder aanhoudingen niet mogelijk.

  Zwolle » Westenholte » Oud-Westenholte

  Zondag 13 april 2014

  Fietsster gewond na aanrijding
  Politienieuws
  Zondag 13 april 2014 om 09:53

  Zwolle - Op de Voorsterweg is zaterdagmiddag 12 april een 68-jarige fietsster uit ’s-Heerenbroek gewond geraakt bij een aanrijding met een 19-jarige fietser uit Hattemerbroek.

  Zwolle » Westenholte » Oud-Westenholte

  Woensdag 19 februari 2014

  Zwarte jas gezocht
  Politienieuws
  Woensdag 19 februari 2014 om 14:20

  Zwolle - De politie is op zoek naar een zwarte jas die, op vrijdagavond 31 januari jl., tussen 18:30 en 20:00 uur, is gezien bij een boom op de heg naast het fietspad aan het Tympad, tegenover de Klaproosweg in Westenholte.

  Zwolle » Westenholte » Oud-Westenholte

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud-Westenholte

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?