Bedrijven in postcodegebied 2288AA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2288AA.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Evergreen Energy B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Evergreen Energy B.V. is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kwaliteit Kunststof Kozijnen
Opgericht in November 2022

De onderneming Kwaliteit Kunststof Kozijnen is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Aztout
Opgericht in November 2022

De onderneming Aztout is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Diva More B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Diva More B.V. is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen.

P.K BUD84
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming P.K BUD84 is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Fortunae Auto Service B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Fortunae Auto Service B.V. is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Ellisa Trend B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Ellisa Trend B.V. is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Foulon dak en schoorsteenonderhoud
Opgericht in November 2022

De onderneming Foulon dak en schoorsteenonderhoud is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Bud-Bouw
Opgericht in September 2022

De onderneming Bud-Bouw is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Sneep marketing LTD
Opgericht in November 2022

De onderneming Sneep marketing LTD is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Donderdag 10 november 2022

TJDS E-commerce
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TJDS E-commerce is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Clicwide
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Clicwide is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Emonar
Opgericht in September 2019

De onderneming Emonar is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 1.01 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

D-Notion
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D-Notion is gevestigd op Steenplaetsstraat 6unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ares Brothers
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Ares Brothers is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vrijdag 7 oktober 2022

CW Bemiddeling & Advies
Opgericht in September 2022

De onderneming CW Bemiddeling & Advies is gevestigd op Steenplaetsstraat 6unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Miss DY
Opgericht in September 2022

De onderneming Miss DY is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

Maandag 26 september 2022

Rose Vis B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Rose Vis B.V. is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Restaurants.

Fixsys IT
Opgericht in September 2022

De onderneming Fixsys IT is gevestigd op Steenplaetsstraat 6 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 13 september 2022

Techynolic
Opgericht in September 2022

De onderneming Techynolic is gevestigd op Steenplaetsstraat 6Unit 4.14 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent