Bedrijven in postcodegebied 2288EG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2288EG.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Vereniging van eigenaars Haagweg 90-92
Opgericht in December 1990

De vereniging Vereniging van eigenaars Haagweg 90-92 is gevestigd op Treubstraat 7a te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 10 november 2022

Tianshu New Energy Technology (Netherlands) B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Tianshu New Energy Technology (Netherlands) B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

M.A. Ontzorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming M.A. Ontzorgt is gevestigd op Treubstraat 13Unitgebouw C te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Maandag 26 september 2022

Amira's Care
Opgericht in September 2022

De onderneming Amira's Care is gevestigd op Treubstraat 13Unitgebouw C te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 6 mei 2022

Vereniging van Eigenaars Fultonbaan (Fultonpark parkeerkelder) te Nieuwegein
Opgericht in April 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Fultonbaan (Fultonpark parkeerkelder) te Nieuwegein is gevestigd op Treubstraat 15Unit H te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Fultonbaan 30 te Nieuwegein (Hoofdsplitsing)
Opgericht in April 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Fultonbaan 30 te Nieuwegein (Hoofdsplitsing) is gevestigd op Treubstraat 15Unit H te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Fultonbaan (Fultonpark gebouw B) te Nieuwegein
Opgericht in April 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Fultonbaan (Fultonpark gebouw B) te Nieuwegein is gevestigd op Treubstraat 15Unit H te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Fultonbaan (Fultonpark gebouw C en D) te Nieuwegein
Opgericht in April 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Fultonbaan (Fultonpark gebouw C en D) te Nieuwegein is gevestigd op Treubstraat 15Unit H te Rijswijk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Woensdag 13 april 2022

Stichting 1TIS Secure
Opgericht in Maart 2022

De stichting Stichting 1TIS Secure is gevestigd op Treubstraat 7 te Rijswijk en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

Vrijdag 25 februari 2022

Vastgoed Advies G?l
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Vastgoed Advies G?l is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Woensdag 17 november 2021

EyBa Zorg
Opgericht in November 2021

De onderneming EyBa Zorg is gevestigd op Werkzijde 25 te 's-Gravenhage en is actief in de branche Thuiszorg.

VOF Flex Rijswijk
Opgericht in Augustus 2021

De vennootschap onder firma VOF Flex Rijswijk is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Vrijdag 10 september 2021

Muchen Europe Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2021

De besloten vennootschap Muchen Europe Holding B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 7 juni 2021

ZHENGYE B.V.
Opgericht in Mei 2021

De besloten vennootschap ZHENGYE B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Behandeling van gewassen na de oogst.

Donderdag 1 april 2021

GREEN EVEREST B.V.
Opgericht in Maart 2021

De besloten vennootschap GREEN EVEREST B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Bandenservicebedrijven.

Stichting Belt and Road Mediation Center
Opgericht in Januari 2021

De stichting Stichting Belt and Road Mediation Center is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

ElectroMaster B.V.
Opgericht in Januari 2021

De besloten vennootschap ElectroMaster B.V. is gevestigd op Treubstraat 9h te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 24 maart 2021

GAODU Alliance B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap GAODU Alliance B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Universitair hoger onderwijs.

Michi Holding B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Michi Holding B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Michi B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Michi B.V. is gevestigd op Treubstraat 1 te Rijswijk en is actief in de branche Restaurants.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent