Bedrijven in postcodegebied 2288GC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2288GC.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Breakfast, Pizza's & More B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Breakfast, Pizza's & More B.V. is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Restaurants.

Donderdag 10 november 2022

RentPay
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RentPay is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maandag 13 december 2021

Marnix.B.E
Opgericht in December 2021

De onderneming Marnix.B.E is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Eventcatering.

Maandag 7 juni 2021

Body Laser
Opgericht in Mei 2021

De onderneming Body Laser is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Grondverzet.

Stg Sewkaransing B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap Stg Sewkaransing B.V. is gevestigd op Volmerlaan 2 te Rijswijk en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Maandag 24 mei 2021

Avanta Group B.V.
Opgericht in Februari 2013

De besloten vennootschap Avanta Group B.V. is gevestigd op Volmerlaan 2 te Rijswijk en is actief in de branche Fotografie.

Vrijdag 21 mei 2021

Redline Int. B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap Redline Int. B.V. is gevestigd op Volmerlaan 2 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 1 april 2021

ChaymaeCare
Opgericht in Maart 2021

De onderneming ChaymaeCare is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Verzorgingshuizen.

RL Schoonmaak & Onderhoud
Opgericht in Maart 2021

De onderneming RL Schoonmaak & Onderhoud is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Quad.nl
Opgericht in Februari 2021

De onderneming Quad.nl is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 24 maart 2021

Nerestiuc Techniek
Opgericht in December 2020

De onderneming Nerestiuc Techniek is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Vrijdag 23 oktober 2020

Shiraz NL Acquisition B.V.
Opgericht in September 2020

De besloten vennootschap Shiraz NL Acquisition B.V. is gevestigd op Volmerlaan 5 te Rijswijk en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 4 februari 2020

Bally's Bowling
Opgericht in Juli 2016

De vennootschap onder firma Bally's Bowling is gevestigd op Volmerlaan 7c te Rijswijk en is actief in de branche Bowlen, kegelen, biljarten e.d..

Woensdag 10 januari 2018

Thuisgebeld B.V.
Opgericht in December 2017

De besloten vennootschap Thuisgebeld B.V. is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Donderdag 1 januari 2015

St. Beheer Cli?ntengelden Hoogduin Advies
Opgericht in November 2014

De stichting St. Beheer Cli?ntengelden Hoogduin Advies is gevestigd op Volmerlaan 1 te RIJSWIJK en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Administratie- en Belastingadviesbureau Hoogduin B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Administratie- en Belastingadviesbureau Hoogduin B.V. is gevestigd op Volmerlaan 1 te Rijswijk en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.

Procision Instrument B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Procision Instrument B.V. is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

ProfiTalk
Opgericht in April 2013

De onderneming ProfiTalk is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

L-Projects
Opgericht in April 2013

De onderneming L-Projects is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Natuurwetenschappelijk speur- en ontwikkelingswerk (niet biotechnologisch).

Cheno Stoffering
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Cheno Stoffering is gevestigd op Volmerlaan 7 te Rijswijk en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent