Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 2643KX

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 2643KX.

In postcodegebied 2643KX zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Van Son Support & Consultancy
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Van Son Support & Consultancy is gevestigd op Boomkruiperzoom 7 te Pijnacker en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Pijnacker-Nootdorp » Pijnacker » Keijzershof Boszoom » 2643KX
  Harrevelt Vastgoedmanagement
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Harrevelt Vastgoedmanagement is gevestigd op Boomkruiperzoom 12 te Pijnacker en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Pijnacker-Nootdorp » Pijnacker » Keijzershof Boszoom » 2643KX
  Essenz for Skin
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Essenz for Skin is gevestigd op Boomkruiperzoom 10 te Pijnacker en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Pijnacker-Nootdorp » Pijnacker » Keijzershof Boszoom » 2643KX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Keijzershof Boszoom

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?