Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3991JV

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3991JV.

In postcodegebied 3991JV zoek ik een:

  Dinsdag 20 maart 2018

  Senior Capacity B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Senior Capacity B.V. is gevestigd op Chamavenpoort 28 te Houten en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Houten » Houten Noord-West » Poorten » 3991JV

  Donderdag 1 januari 2015

  Hoveling Agro Engineering
  Opgericht in augustus 2015

  De onderneming Hoveling Agro Engineering is gevestigd op Chamavenpoort 14 te HOUTEN en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Houten » Houten Noord-West » Poorten » 3991JV
  Orchidea-Consulting
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Orchidea-Consulting is gevestigd op Chamavenpoort 2 te Houten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Houten » Houten Noord-West » Poorten » 3991JV
  Wich Management B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Wich Management B.V. is gevestigd op Chamavenpoort 28 te Houten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Houten » Houten Noord-West » Poorten » 3991JV
  De Pater Holding B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap De Pater Holding B.V. is gevestigd op Chamavenpoort 34 te Houten en is actief in de branche Winkels in kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften.

  Houten » Houten Noord-West » Poorten » 3991JV
  Autorijschool de Poort
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Autorijschool de Poort is gevestigd op Eburonenpoort 49 te Houten en is actief in de branche Auto- en motorrijscholen.

  Houten » Houten Noord-West » Poorten » 3991JV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Poorten

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?