Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4564AR

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4564AR.

In postcodegebied 4564AR zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  I.M.P.M.J. Wauters B.V.
  Opgericht in december 2014

  De besloten vennootschap I.M.P.M.J. Wauters B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 34 te SINT JANSTEEN en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Hulst » St. Jansteen » Kern Sint Jansteen » 4564AR
  Kinderopvang
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Kinderopvang "Pinkeltje" is gevestigd op Hoofdstraat 32 te Sint Jansteen en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Hulst » St. Jansteen » Kern Sint Jansteen » 4564AR
  Brumax B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Brumax B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 24 te Sint Jansteen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Hulst » St. Jansteen » Kern Sint Jansteen » 4564AR
  Deltaplus Metaalproducten B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Deltaplus Metaalproducten B.V. is gevestigd op Hoofdstraat 24 te Sint Jansteen en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen.

  Hulst » St. Jansteen » Kern Sint Jansteen » 4564AR
  Naaiatelier Lydia Looijer
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Naaiatelier Lydia Looijer is gevestigd op Hoofdstraat 42 te Sint Jansteen en is actief in de branche Vervaardiging van overige bovenkleding.

  Hulst » St. Jansteen » Kern Sint Jansteen » 4564AR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Kern Sint Jansteen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?