Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4567PK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4567PK.

In postcodegebied 4567PK zoek ik een:

  Zaterdag 15 september 2018

  't soepkarretje
  Opgericht in september 2018

  De onderneming 't soepkarretje is gevestigd op Woestijneplein 12c te Clinge en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Hulst » Clinge » Kern Clinge » 4567PK

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Schuttingbouw Clinge
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Schuttingbouw Clinge is gevestigd op Woestijneplein 12 te Clinge en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Hulst » Clinge » Kern Clinge » 4567PK

  Vrijdag 15 januari 2016

  Mariella Dreamnails
  Opgericht in november 2015

  De onderneming Mariella Dreamnails is gevestigd op Woestijneplein 6 te CLINGE en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Hulst » Clinge » Kern Clinge » 4567PK

  Donderdag 1 januari 2015

  Metaalhandel G. Damen
  Opgericht in september 2013

  De onderneming Metaalhandel G. Damen is gevestigd op Woestijneplein 12c te Clinge en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en metaalwaren en verwarmingsapparaten.

  Hulst » Clinge » Kern Clinge » 4567PK
  Handelsonderneming Descendre
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Handelsonderneming Descendre is gevestigd op Woestijneplein 6 te Clinge en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

  Hulst » Clinge » Kern Clinge » 4567PK
  D & G Nagelstudio
  Opgericht in april 2013

  De onderneming D & G Nagelstudio is gevestigd op Woestijneplein 14 te Clinge en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Hulst » Clinge » Kern Clinge » 4567PK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?