Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4903RK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4903RK.

In postcodegebied 4903RK zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Grand Café/Restaurant Hertog Jan B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Grand Café/Restaurant Hertog Jan B.V. is gevestigd op Vijf Eikenweg 56 te Oosterhout NB en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken » 4903RK
  Autofood Vijf Eiken
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Autofood Vijf Eiken is gevestigd op Vijf Eikenweg 46 te Oosterhout en is actief in de branche Benzinestations.

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken » 4903RK
  A.C.M. van der Mast
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming A.C.M. van der Mast is gevestigd op Vijf Eikenweg 50 te Oosterhout en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

  Oosterhout » Industrieterrein Zuid » Industrieterrein Vijf Eiken » 4903RK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?