Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4906EB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4906EB.

In postcodegebied 4906EB zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Bartelings Holding B.V.
  Opgericht in december 2014

  De besloten vennootschap Bartelings Holding B.V. is gevestigd op Merijntje Gijzenstraat 88 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Financiële holdings.

  Oosterhout » Vrachelen » Vrachelen-Noord » 4906EB
  Handelsonderneming C. Oomens
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Handelsonderneming C. Oomens is gevestigd op Merijntje Gijzenstraat 88 te Oosterhout en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel.

  Oosterhout » Vrachelen » Vrachelen-Noord » 4906EB
  Bergingscentrale Midden-Brabant B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Bergingscentrale Midden-Brabant B.V. is gevestigd op Merijntje Gijzenstraat 31 te Oosterhout en is actief in de branche Gespecialiseerde reparatie van auto’s.

  Oosterhout » Vrachelen » Vrachelen-Noord » 4906EB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?