Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5571LC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5571LC.

In postcodegebied 5571LC zoek ik een:

  Dinsdag 8 januari 2019

  Dit is Ilse
  Opgericht in januari 2012

  De onderneming Dit is Ilse is gevestigd op Molenakkers 61 te BERGEIJK en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Bergeijk » Bergeijk » Bergeyk-Hof » 5571LC

  Donderdag 1 januari 2015

  Metten Montagebedrijf
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Metten Montagebedrijf is gevestigd op Molenakkers 41 te Bergeijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Bergeijk » Bergeijk » Bergeyk-Hof » 5571LC
  Klusbedrijf van Erven
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Klusbedrijf van Erven is gevestigd op Molenakkers 41 te Bergeijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Bergeijk » Bergeijk » Bergeyk-Hof » 5571LC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bergeyk-Hof

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?