Bedrijven in postcodegebied 5705CE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5705CE.

Filter Filter

Woensdag 24 maart 2021

TSEcommerce
Opgericht in December 2020

De onderneming TSEcommerce is gevestigd op 2e Tussendijk 33a te Helmond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 1 juni 2020

Ander Jag's
Opgericht in Augustus 1967

De vennootschap onder firma Ander Jag's is gevestigd op 2e Tussendijk 11 te Helmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Autohuis Helmond
Opgericht in Maart 2020

De onderneming Autohuis Helmond is gevestigd op 2e Tussendijk 19 te Helmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Vrijdag 24 augustus 2018

Patrick's Antiekhandel
Opgericht in Augustus 2018

De onderneming Patrick's Antiekhandel is gevestigd op 2e Tussendijk 3 te Helmond en is actief in de branche Winkels in antiek.

Donderdag 1 januari 2015

Steam Service B.V.
Opgericht in Mei 2014

De besloten vennootschap Steam Service B.V. is gevestigd op 2e Tussendijk 17 te HELMOND en is actief in de branche Overige reiniging.

Martax
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Martax is gevestigd op 2e Tussendijk 19 te Helmond en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Gebr. Malfliet
Opgericht in April 2013

De onderneming Gebr. Malfliet is gevestigd op 2e Tussendijk 19a te Helmond en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.

Garage Ander
Opgericht in April 2013

De onderneming Garage Ander is gevestigd op 2e Tussendijk 11 te Helmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Honess Machinefabriek B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Honess Machinefabriek B.V. is gevestigd op 2e Tussendijk 9 te Helmond en is actief in de branche Vervaardiging van gereedschap.

Honings Beheer B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Honings Beheer B.V. is gevestigd op 2e Tussendijk 9 te Helmond en is actief in de branche Financiële holdings.

Natuursteen Helmond
Opgericht in April 2013

De onderneming Natuursteen Helmond is gevestigd op 2e Tussendijk 3 te Helmond en is actief in de branche Winkels in doe-het-zelfartikelen.

Van Kleef Techniek
Opgericht in Mei 2002

De onderneming AquaHandling is gevestigd op Bisschop Herincxstraat 7 te Helmond en is actief in de branche Leggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen; aanleg van bronbemaling.

Gebr. Malfliet B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Gebr. Malfliet B.V. is gevestigd op 2e Tussendijk 19a te Helmond en is actief in de branche Overige afwerking van gebouwen.

Autobedrijf A.R.E.
Opgericht in April 2013

De onderneming Autobedrijf A.R.E. is gevestigd op 2e Tussendijk 19a te Helmond en is actief in de branche Vervaardiging van overig timmerwerk voor de bouw.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent